Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nepozorná Járová: Vykuknuté nohavičky, úsmev na tvári!

Andrea Járová pustila fotografa pod sukňu. Úsmev z tváre jej však nezmizol. Zobraziť galériu (9)
Andrea Járová pustila fotografa pod sukňu. Úsmev z tváre jej však nezmizol. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Odviazala sa! Koncom uplynulého týždňa sa v centre Bratislavy otváralo nové kasíno v štýle starovekého Ríma. Úlohou krstnej mamy bola poverená playmate Andrea Járová (27), ktorá sa pri tej príležitosti patrične vyfintila. Krátke minišaty však blonďavú krásku zradili v tej najnevhodnejšej chvíli. Fotografom totiž ukázala nielen šarmantný úsmev, ale aj spodnú bielizeň!

Andrea Járová sa len pred pár dňami vrátila z exotickej dovolenky a už sa vrhla na pracovné povinnosti. V piatok večer sa totiž stala krstnou mamou nového elektronického kasína v Bratislave. Hoci playmate v súkromí hazardu príliš neholduje, pózovanie pri hracích automatoch si naplno vychutnala. Chvíľkami až tak, že si neustrážila krátku sukňu. Menší prešľap však brala s nadhľadom a s úsmevom na tvári.

Andrea si spomínaný večer proste užívala. „Je pre mňa cťou byť krstnou mamou. Občas si treba zariskovať v hazardných hrách, ale nemalo by sa to preháňať,“ povedala nám Járová. A hoci ona sama takúto formu "adrenalínu" príliš nevyhľadáva, známe porekadlo „nešťastie v hre, šťastie v láske“, sa jej týka.

„Na mňa to asi sedí. Vyhrala som Farmu a v láske sa mi nejako moc nedarí,“ povedala nám Andrea. Tá sa po súťaži stretávala s Mikim Ferleťákom, no príliš vážne svoj vzťah nebrali. Oravčan sa totiž napokon vrátil k svojej zákonitej manželke, s ktorou má syna.

Sledute Topky TV: Rozhovor s Andreou Járovou.

Jarova - otvorenie kasina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu