Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sexica Járová ako ju nepoznáme: Nevesta, po akej túži každý ženích!

Andrea Járová ako sexi nevesta. Zobraziť galériu (11)
Andrea Járová ako sexi nevesta.

BRATISLAVA – Nezvyčajná úloha! Andrea Járová (27) je dokonalým stelesnením sexbomby. Blonďavé vlasy, bujné prsia a chuť provokovať k nej už neodmysliteľne patria. Kráska ale najnovšie nafotila sériu fotografií, na ktorých sa predviedla v úplne inej podobe. Vďaka svadobným šatám sa totiž zmenila na nežnú nevestu. Ktorý ženích by ju nechcel?

Toto tu ešte nebolo! Pri mene Andrey Járovej si väčšina z nás predstaví zvodnú playmate na titulnej strane pánskeho magazínu. Iní si spomenú na úspech, ktorý blondínka zaznamenala v markizáckej šou Farma, ktorej druhá séria štartuje na Markíze už čoskoro. V úlohe krásnej mladuchy sa však Andrea predviedla vôbec po prvýkrát.

Galéria: Andrea Járová si bola obzrieť novú farmu.

„Ako nevesta som sa cítila vynikajúco. Páčia sa mi romantické typy šiat s veľkou sukňou. Podobné si viem predstaviť aj na mojej svadbe,“ poznamenala blondínka, ktorá je v súčasnosti nezadaná. „Nájsť vhodného chlapa bude zrejme náročnejšie, ako pripraviť svadbu,“ dodala so smiechom.

Okrem netradičnej úlohy si Járová vyskúšala aj nový účes. „Fotenie bolo veľmi príjemné. S kaderníčkou Diankou Fumáčovou, ktorá mi robila vlasy, sme trochu zaexperimentovali. Vyskúšala som si ofinu, veľmi sa mi to zapáčilo. Rozmýšľam nad tým, že sa dám takto ostrihať,“ uzavrela blondínka, ktorá už v minulosti podobný účes nosila.

Fotky Andrey Járovej v úlohe nevesty nájdete v GALÉRII.

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Čo ukrývajú nevesty pod šatami?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu