Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Christovej dcéra je zasnúbená: Mama o tom nevie!

Daniela a Miloš sa medzi priateľmi prezentujú ako snúbenci. Zobraziť galériu (7)
Daniela a Miloš sa medzi priateľmi prezentujú ako snúbenci.

BRATISLAVA – Tajné zásnuby?! Hoci je dcéra bývalej missky Ivany Christovej (41) - Daniela (17) pomerne mladá, vzťah so svojím priateľom Milošom (17) neberie na ľahkú váhu. Svedčí o tom aj fakt, že si so športovcom plánujú spoločnú budúcnosť. Zarážajúce však je, že mama krásnej brunetky o dcérinej novinke nemá ani tušenia!

Mladučká Daniela Christová už istú dobu randí so svojím rovesníkom Milošom Zajíčkom, ktorý sa aktívne venuje hokeju. Dvojica svoj vzťah očividne vníma vážne. Obaja sa totiž pred svojimi priateľmi prezentujú ako snúbenci.

Hoci je známe, že študentka má so svojou mamou otvorený vzťah, vyzerá to tak, že Ivana o dcériných smelých plánoch nemá ani tušenia. Keď sme sa totiž bývalej missky na Danieline zásnuby opýtali, o ničom netušila. „Neviem o tom. No ona určite nie je zasnúbená,“ reagovala podráždene Christová. Profily zamilovanej dvojice na sociálnej sieti však hovoria o niečom inom.    

Daniela teda evidentne vyrastá v dospelú ženu, ktorá oplýva krásou. Keďže sa v týchto dňoch vo viacerých mestách konajú kastingy do súťaže Miss Slovensko, zaujímalo nás, či nemá ambíciu ísť v maminých šľapajách. „Určite sa toho nezúčastní, je teraz v maturitnom ročníku,“ uzavrela Christová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu