Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Christovej dcéra prvýkrát modelkou: Pozrite, aká je krásna!

Dcéra Ivany Christovej - Daniela sa predviedla v úlohe modelky. Zobraziť galériu (7)
Dcéra Ivany Christovej - Daniela sa predviedla v úlohe modelky.

BRATISLAVA – Zažiarila! Pred pár dňami sa na prehliadkovom móle stretli viaceré známe dámy, aby spoločne podporili dobrú vec. Nechýbali medzi nimi niekdajšie kráľovné krásy ako napríklad Silvia Lakatošová (38), Andrea Verešová (31) či Ivana Christová (40). Posledná spomínaná dorazila aj s dcérou Danielou (17). Tá sa tiež zúčastnila módnej šou, počas ktorej všetkých ohúrila svojou krásou.

Aká matka, taká Katka! Nedávno sa konal v našom hlavnom meste v poradí už 8. ročník charitatívneho podujatia s názvom Ružová noc. Súčasťou spoločenskej akcie bola aj módna prehliadka. V úlohe manekýnok sa predviedli napríklad Andrea Verešová, Silvia Lakatošová, Miss Universe SR 2011 Dagmar Kolesárová a iné dámy nášho šoubiznisu. Medzi nimi sa však nestratila ani dcéra organizátorky Ivany Christovej - Daniela, ktorá je verejnosti pomerne neznáma. Mladá brunetka očarila viacerých prítomných hostí.

Zaujímalo nás teda, ako svoju dcéru v úlohe modelky vnímala samotná Christová. „Danielka má naozaj prirodzený talent na predvádzanie. Som rada, že jej premiéra bola práve na našej benefičnej akcii. Veľmi mi s charitou pomáha a som šťastná, že v nej vidím pokračovateľku našich aktivít. To ma hreje pri srdci,“ povedala nám na adresu toho bývalá misska.

Ako sme sa dozvedeli od samotnej Daniely, promenádovanie sa po móle jej nerobí žiadny problém. „Predvádzanie modelov bolo z mojej strany detail pre maminkine aktivity. Ona je môj vzor,“  nešetrila chválami študentka, ktorá pomáha aj pri organizovaní letných táborov pre onkologicky choré deti.

Na otázku, či by sa Daniela prihlásila do súťaže krásy tak, ako jej mama v minulosti, majú obe rovnaký názor. Brunetka sa týmto smerom momentálne nemieni uberať, prioritou je pre ňu škola. Nechajme sa však prekvapiť, či v budúcnosti nezmení názor.

FOTO: Ivana Christová sa môže pochváliť krásnou dcérou. S Danielou majú rovnaké črty tváre.

Ružová noc - Ivana
Zobraziť galériu (7)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu