Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Mladá Christová v akcii: Rozopla si blúzku a ukázala bielizeň!

Daniela Christová si zväčšila výstrih tak, až ukázala bielizeň. Zobraziť galériu (6)
Daniela Christová si zväčšila výstrih tak, až ukázala bielizeň.

BRATISLAVA - Tichá voda brehy myje! Toto príslovie zrejme platí aj o dcére Ivany Christovej (40). Daniela (17) totiž väčšinou pôsobí utiahnuto a nerada na seba strháva pozornosť. Pred nakrúcaním Adela Show však mnohých prekvapila. Skôr, než sa zapli kamery, si totiž rozopla blúzku tak, aby jej z vylepšeného výstrihu vykukla telová podprsenka. Zrejme chcela byť tmavovláska vďaka tomuto triku ešte viac sexi.

Zapáčila sa jej úloha modelky?! Daniela Christová sa doteraz popri svojej mame Ivane tvárila pomerne nenápadne a nemala záujem sa medializovať. Nedávno však urobila výnimku a postavila sa na mólo. A zrejme sa jej oblasť šoubiznisu zapáčila.

Vyzerá to totiž tak, že Daniela v sebe objavila aj svoju exhibicionistickú stránku. Ako inak si vysvetliť jej konanie pri nakrúcaní Adela Show?! Tmavovláska s exotickými koreňmi po otcovi Danielovi Ubaudovi si totiž ešte počas neformálneho rozhovoru s Adelou Banášovou rozopla blúzku.

Keď sa potom zapli kamery a išlo sa na ostro, nechala si vďaka tomu nahliadnuť do výstrihu. Všetci tak mohli zistiť, že mladá študentka si vzala podprsenku telovej farby. Možno týmto počinom chcela naznačiť, že má odvahu aj na predvádzanie bielizne... Či bola rovnako smelá aj pri odpovedaní na Adeline otázky, uvidíte už dnes večer o 22:00 na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu