Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladá Christová je celá mama: A takto vyzerá jej utajovaný otec!

Daniela Christová vyzerá takmer úplne ako jej mama Ivana zamlada. Zobraziť galériu (10)
Daniela Christová vyzerá takmer úplne ako jej mama Ivana zamlada.

BRATISLAVA - To je podoba! Daniela Christová (21) v týchto dňoch oslávila svoje narodeniny. Pri tejto príležitosti zverejnila svoju bábätkovskú fotografiu, na ktorej ju drží v náručí bývalá misska Ivana Christová (44), v tom čase 23-ročná. Následne tmavovláska pridala aktuálny záber, na ktorom pôsobí ako úplná kópia svojej mamy zamlada. V jej tvári však badať aj isté exotické črty, ktoré zdedila po svojom otcovi. Pozrite sa, ako vyzeral kedysi a aký je dnes.

Rovnaké gény nezaprú! Dcéra Ivany Christovej v týchto dňoch dovŕšila 21 rokov. Z tohto dôvodu si na sociálnej sieti prostredníctvom fotografie zaspomínala aj na svoje detstvo. Na Facebooku zverejnila záber, na ktorom je ako bábätko so svojou známou mamou. Pridala však aj aktuálnu snímku. A dnešná podoba Daniely je na nerozoznanie od bývalej missky, keď bola v približne rovnakom veku. 

No aj napriek tomu, že dámy sú ako cez kopirák, mladšia Christová má v tvári aj čo-to exotické. Môže za to jej otec, ktorým je Francúz s vietnamskými koreňmi. Ivana sa však netají tým, že s exmanželom Danielom Ubaudom neudržiava nijaké kontakty. Ako kedysi vyšlo najavo v markizáckej Adela Show, svoju dcéru dokonca varovala pred dlhovlasými mužmi na koňoch. „To bol jej otec,” uviedla vtedy tmavovláska pred kamerami. 

No hoci sa k Danielovi vyjadrovala v médiách veľakrát, len málokto vie, ako vlastne vyzerá. Podľa záberov, ktoré sa nám podarilo nájsť, to bol v mladosti tmavovlasý fešák s výraznými črtami tváre a podmanivým pohľadom. Ten mu zostal aj dodnes, hoci hrivu má už dávno šedivú. 

Daniel Ubaud kedysi a dnes
Zobraziť galériu (10)
Daniel Ubaud kedysi a dnes

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu