Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trest za Palonderove trapasy: Marcel, takto budeš pykať!

Marcel Palonder v relácii Legendy popu. Zobraziť galériu (6)
Marcel Palonder v relácii Legendy popu.

BRATISLAVA – Odstavený! Spevák Marcel Palonder (47) sa objavil v troch kolách relácie Legendy popu. Na jeho účinkovaní v tejto šou je smutné to, že až počas dvoch priamych prenosov domrvil texty takých interpretov, akými sú Meky Žbirka (59) a Marika Gombitová (55). Podobné prešľapy však v jeho prípade nie sú ničím výnimočným. "Blysol" sa aj v minulosti. A tak musí najnovšie za prehrešky pykať.

Po tom, čo si urobil Marcel Palonder hanbu počas piatkového prenosu relácie Legendy popu, kedy zabudol text piesne Koloseum od Mariky Gombitovej, sa zniesla  na jeho hlavu vlna kritiky. Hoci sám interpret pripisoval problém tomu, že mal trému, takýto prešľap sa mu nestal prvýkrát. Podobná situácia nastala aj minulý mesiac. A opäť v spomínanom hudobno-zábavnom programe. Vtedy pre zmenu zabudol text piesne Balada o poľných vtákoch od Mira Žbirku. Namiesto slov použil svoje "osvedčené" mrmlanie.

Paradoxne si však z toho Meky ťažkú hlavu nerobí. „Na žiadneho speváka by som sa v živote nehneval. Marcel bol chorý, znásobovalo to jeho nervozitu. V zákulisí som sa ho snažil rozptýliť. Dokážem to absolútne pochopiť. Text môže v priamom prenose vypadnúť každému. Nenapadlo by ma kritizovať ho kvôli tomu,“ obhajoval kolegu z brandže.

Faux pas so zabudnutím slov sa v prípade rodáka z Humenného však stáva pravidelnosťou. Počas relácie Hit storočia, kde účinkoval v roku 2007, pokazil skladbu od Roba Grigorova s názvom Pocta Majakovskému. Opäť zabudol slová a poplietol slohy. Rovnaký scenár sa opakoval aj vo februári 2008. Vtedy vystupoval v relácii venovanej Marike Gombitovej s názvom Vyznanie pre Mariku. Keďže však vtedy  nešlo o živé vystúpenie, dostal viac možností na reparát. Podľa našich informácií sa jeho spevácky výkon nakrúcal na niekoľko pokusov.

Ako sme v súvislosti s týmito interpretovými prešľapmi najnovšie zistili, režisérovi oboch programov Tomášovi Eibnerovi už došla trpezlivosť. A tak sa rozhodol zakročiť. „Čo sa týka projektu Legendy popu, už v ňom nebude môcť vystupovať. Hoci ho mám po ľudskej stránke veľmi rád a považujem ho za úžasného speváka, z profesionálneho hľadiska si to nemôžem dovoliť,povedal topkám otvorene Eibner. Priznal tiež, že Palonder mal ešte účinkovať v niektorej z nasledujúcich častí hudobno-zábavnej relácie. „Zrejme potrebuje oddych. Tá tréma ho raz zabije, uzavrel režisér. Uvidíme, či nútená prestávka Marcelovi prospeje a či problém so zabúdaním textov prekoná. 

VIDEO: Palonderovi vypadol text aj vtedy, keď spieval Baladu o poľných vtákoch od Mekyho Žbirku. 

Palonder-Zbirka

 

VIDEO: Marcel Palonder zabudol text a poplietol slohy aj v roku 2007 v relácii Hit storočia. Vtedy išlo o pesničku od Roba Grigorova s názvom Pocta Majakovskému.

Palonder - pocta M.

VIDEO: Marcel Palonder domrvil aj v piatok v Legendách popu skladbu od Mariky Gombitovej - Koloseum

Palonder-Koloseum_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu