Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

4 roky skrývania skončili: Stratený Palonder je späť... Takto teraz vyzerá!

Marcel Palonder Zobraziť galériu (4)
Marcel Palonder (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE - Opäť sa ukázal! Marcela Palondera (52) už štyri roky nikto nevidel na žiadnej verejnej akcii. Spevák akoby sa úplne stratil z povrchu zemského. Hovorilo sa aj o finančných problémoch. Nedávno sme sa z jeho okolia dopočuli, že sa zdržiava v zahraničí. To však už nie je pravda. Vrátil sa totiž na Slovensko a postavil sa už aj na pódium. Pozrite, ako sa za tie roky v úzadí zmenil.

Marcel Palonder sa pred niekoľkými rokmi pokúšal opäť dostať na výslnie. Zrazu však akoby zmizol. Neukazoval sa na verejnosti a prestal byť aktívny aj na sociálnej sieti. Prakticky štyri roky o ňom nebolo počuť. Len nedávno sme sa dozvedeli, že sa zdržiava vo Francúzsku. A teraz je už späť doma. 

Po rokoch prvýkrát verejne vystúpil až uplynulú sobotu na východe republiky pri príležitosti Košických vínnych slávnosti. A bol to opäť ten starý, dobrý Palonder s nezameniteľným hlasom a skvelými piesňami, ktoré pritiahli k pódiu v centre mesta množstvo návštevníkov. Sprevádzali ho excelentní hudobníci - kapela „Martin Valihora band.“ 

Práve koncert v Košiciach je podľa jeho slov taká prvá koncertná premiéra a budú nasledovať ďalšie po celom Slovensku„Po 7 rokoch sme sa opäť dali dokopy.  Zostavu Martin Valihora band. sme postavili pred 10 rokmi. Bolo to veľmi emotívne stretnutie, výborne sa nám spolu hralo a budeme spolu robiť i ďalej. Radi sme prijali pozvanie hrať v Košiciach, lebo Košice máme radi a je tu najlepšie publikum na Slovensku. Ja sám som Východniar z Humenného a dlho som tu nebol,“ povedal nám po koncerte.

Prezradil nám tiež, čo robil posledné roky. „Hýbal som sa viac po Európe. Chodievam najmä do Francúzska, lebo tam mám istý hudobný projekt. Ale už budem častejšie aj na Slovensku.“

Marcel Palonder nezaháľal a už onedlho poteší svojich fanúšikov novým albumom. „Teraz sme dokončili album, ktorý vyjde v polke októbra. Robili sme ho v takej tvorivej zostave. Henrich Leško robil hudbu a minister kultúry Marek Maďarič robil texty. Je to môj kamarát, poznáme sa dlhé roky a dobre píše. A toto bude jeho prvá pesničkovo-textárska prvotina. Myslím si, že to bude zaujímavý album. Stredná generácia a päťdesiatnici si prídu na svoje,“ predstavil nám svoju najnovšiu tvorbu. 

Marcel Palonder sa počas uplynulých rokov zmenil - vpravo súčasná podoba.
Zobraziť galériu (4)
Marcel Palonder sa počas uplynulých rokov zmenil - vpravo súčasná podoba.

Viac o téme: Marcel palonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu