Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Palonder strápnil seba i Gombitovú: Veľmi ma to mrzí, tvrdí spevák!

Marcel Palonder zabudol text piesne od Mariky Gombitovej. Zobraziť galériu (6)
Marcel Palonder zabudol text piesne od Mariky Gombitovej.

BRATISLAVA - Domrvil, čo sa dalo! Marcel Palonder (47) sa ako jediný zástupca mužského pohlavia odhodlal zaspievať v piatok večer v šou Legendy popu skladbu od Mariky Gombitovej. To však zrejme nemal robiť. Počas priameho prenosu zabudol text piesne Koloseum a vyslúžil si za to poriadnu kritiku.

Piatkové kolo relácie Legendy popu bolo venované Marike Gombitovej. Jej hity prišli zaspievať známe tváre našej hudobnej scény. Marcel Palonder bol jediný muž, ktorý nabral odvahu postaviť sa na pódium. Jeho verzia piesne Koloseum však mnohým vyrazila dych. Interpret totiž nezvládol text - zabudol ho. Spackal to nielen v úvode, ale aj v strede skladby.

Faux pas sa snažil zamaskovať mrmlaním. Diváci neverili vlastným ušiam a na viacerých internetových fórach priznali, že sa na to nemohli pozerať. Dokonca boli aj takí, ktorí vypínali televízory. Nielenže amatérsky zabudol text k legendárnej piesni nedotknuteľnej Mariky, ale ešte ju aj celú zaspieval takým štýlom, akoby sa chystal každú chvíľu na smrť,“ tvrdo okomentoval hudobníkov výkon divák v jednej z diskusií. Podobných reakcií by ste našli na webe neúrekom.

Topky.sk sa spojili so samotným interpretom. Palonder nám vysvetlil, čo sa podpísalo pod jeho nepresvedčivý výkon. „Bol som strašne nervózny. Bál som sa, že to pokazím. A tak sa nakoniec aj stalo. Cítil som veľkú zodpovednosť. Jednak voči Marike, ale aj Kamilovi Peterajovi, ktorý sedel medzi glosátormi. Bohužiaľ som to pokazil. Veľmi ma to mrzí,“ povedal nám smutným hlasom Marcel.

Ako nám v súvislosti so spackanou interpretáciou Kolosea prezradil samotný autor skladby Kamil Peteraj, na hudobníka sa za to nehnevá. „Netrápte ho. Určite mu to Marika odpustila. Aj ja som mu odpustil,“ reagoval pokojným hlasom textár, ktorý zrejme zastáva názor, že aj majster tesár sa občas utne.

VIDEO: Marcel Palonder neodspieval príliš šťastne skladbu Koloseum v relácii Legendy popu. 

Palonder-Koloseum_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu