Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po Palonderovi sa zľahla zem: Obrovské dlžoby a arogantný prístup?!

Marcel Palonder nekomunikuje a neplní si záväzky. Zobraziť galériu (6)
Marcel Palonder nekomunikuje a neplní si záväzky.

BRATISLAVA - Zlato v hrdle, no má to háčik! O spevákovi Marcelovi Palonderovi (49) už dlhšiu dobu nie je počuť. V podstate od Legiend popu, ktoré sa vysielali ešte v januári 2012. Podľa našich informácií spevák síce plánoval návrat na scénu, ale veľa pre to nespravil. Z tohto dôvodu ho opustila aj marketingová manažérka. A od jej odchodu to s ním ide dolu vodou. Na krku má mať záväzky za desiatky tisíc eur, ktoré údajne neplní. Namiesto toho sa vraj správa arogantne a zatajuje sa pred ľuďmi. Jeho bývalá spolupracovníčka preto zvažuje aj žalobu.

Skrýva sa! Marcel Palonder je spevák, ktorý ale o sebe nemôže povedať, že by bol na výslní. Minulý rok dostal príležitosť predviesť sa v programe Legendy popu, no veľmi mu to nevyšlo. 

Napriek tomu podľa nášho zdroja snoval plány na to, ako sa dostať medzi tých najpopulárnejších. Hlas na to má. Ale ľudsky je to vraj už úplne iná pieseň. Ako sme sa dozvedeli, na ceste za slávou mu mala pomôcť marketingová manažérka Ivana Štrbová. Tá však na svojej pozícii vydržala len rok a potom s Marcelom stratila trpezlivosť. „Plánovali, že sa vráti na scénu a začne pôsobiť aj v zahraničí, ale on pre to neurobil absolútne nič, neplnil dohodnutú stratégiu a nijako sa neposúval dopredu,” tvrdí dobre informovaný človek.

Problém je, že akonáhle sa manažérka rozhodla skončiť, Palonder s ňou vraj úplne prerušil kontakt. Pritom však podľa našich zistení chceli v budúcom roku organizovať medzinárodný festival, na ktoré si spevák požičal desiatky tisíc eur. Na týchto aktivitách po profesionálnom rozchode ale pracovať prestali, a tak má umelec na krku dlhy. Štrbová, ktorá mu peniaze sprostredkovala, sa vraj celé mesiaceho márne pokúša o to, aby začal komunikovať nielen s ňou, ale aj s obchodnými partnermi a ľuďmi, ktorí pôžičku poskytli. 

Tieto údaje sme si chceli overiť u oboch spomínaných aktérov. Marcel Palonder má však zmenené číslo a na zaslaný mail nijako nezareagoval. Písomne sa nám podarilo spojiť s Ivanou Štrbovou, ktorá nám naopak stanovisko poskytla. „Žiaľ, musím potvrdiť, že informácia o neochote pána Palondera plniť si finančné záväzky je pravdivá,” reagovala na naše otázky manažérka.

Podľa jej vyjadrení každá jej snaha o riešenie tohto problému stroskotala. „Marcel opakovane dostal šancu postaviť sa k celej záležitosti čelom, t. j. čestne, zodpovedne a profesionálne. Sám sa rozhodol pre správanie plné arogancie a nespravodlivého obviňovania ľudí, ktorí sa mu snažili pomôcť,” priblížila nám spevákov spôsob konania a vystupovania.

Keďže ide o naozaj veľké sumy, zvažuje Štrbová dokonca aj súdnu cestu. Na predžalobnú výzvu advokátky totiž od Palondera vraj nedostali nijakú odpoveď. „Marcel veľmi poškodzuje nielen mňa ako jeho bývalú marketingovú manažérku zodpovednú za naše pracovné vzťahy, ale najmä ľudí, ktorí s nami spolupracovali a dôverovali nám. Je dospelý človek, preto si musí byť vedomý následkov svojho konania. Momentálne je vec v rukách našich právnych zástupcov,” prezradila nám. Zdá sa teda, že spevák si poriadne zavaril. Ako chce vzniknutú situáciu riešiť, sa nám, bohužiaľ, zistiť nepodarilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu