Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pikantná Puškárová: Nohavičky a chytanie za zadoček!

Puškárová ukázala v krátkych šatách nohavičky. Patrik Švajda si bol vedomý toho, že mala sexi outfit. Preto si ju počas večera strážil, občas ju potľapkal po zadočku. Zobraziť galériu (11)
Puškárová ukázala v krátkych šatách nohavičky. Patrik Švajda si bol vedomý toho, že mala sexi outfit. Preto si ju počas večera strážil, občas ju potľapkal po zadočku.

BRATISLAVA – Uvoľnila sa! Zlatica Puškárová (34) prišla v piatok večer podporiť svojho partnera Patrika Švajdu (39) na Let´s Dance 5. Plavovláska sa kvôli slávnostnej príležitosti nahodila do zelených sexi šiat. Hoci vyzerala výborne, i tak sa jej podarilo vyrobiť menšie faux pas. Kratučký strih outfitu spôsobil, že poodhalila aj to, čo malo zostať skryté.

Stačila len chvíľka nepozornosti! Zlatica Puškárová v piatok večer nechtiac odhalila divákom Let´s Dance 5 to, akej holduje farbe spodnej bielizne. Menšie faux pas sa jej stalo počas vystúpenia Patrika Švajdu. Moderátorka sa tak zahľadela na tanečné kroky svojej polovičky, že si prestala strážiť kratučké šaty.

Dráždivosťou outfitu si bol vedomý aj jej partner. Patrik si preto Zlaticu na následnej recepcii poriadne strážil. Nepohol sa od nej na krok, neustále ju obdarúval nežnými dotykmi. Dokonca ju nenápadne potľapkával po zadočku. Ako sa zdá, medzi dvojicou to stále iskrí. 

Puškárová, nohavičky, zadoček, LSD
Zobraziť galériu (11)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu