Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zdenka Predná sa teší: Jeden veľký žúr!

Zdenka Predná bude na Silvestra žúrovať. Zobraziť galériu (4)
Zdenka Predná bude na Silvestra žúrovať.

BRATISLAVA – Zábava do rána bieleho! Zdenka Predná (27) sa na tohoročné oslavy príchodu Nového roka poriadne pripravila. Speváčka topkám prezradila, že plánuje poriadny žúr u seba na dome v Banskej Štiavnici.

Práca išla tento rok bokom! Zdenka Predná sa rozhodla, že si chce blížiaci sa Silvester užiť. „Minulý rok som mala koncerty, teraz preto chystám kolaudáciu - takú párty u mňa na domčeku v Banskej Štiavnici. Momentálne sme už tu a len čakáme na príchod nového roka,“ prezradila brunetka a pokračovala: „Spolu s priateľom a kamarátmi si to plánujem vychutnať. Nechcem, aby na mňa musel niekto čakať tak, ako tomu bolo pred rokom.“

Hudobníčka nám v súvislosti s blížiacimi sa oslavami prezradila, že delobuchom a petardám vôbec neholduje. „Vôbec to nemám rada. Aj preto, že mám psíka, ktorý sa toho bojí. Majú to byť sviatky pokoja... Prskavky, tie môžem. Priznám sa, že ich  mám už nakúpené. Aj ohňostroj si pozriem,“ uzavrela Predná, ktorá si žiadne novoročné predsavzatia nedáva. Vraj na ne aj tak vždy zabudne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu