Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Novou Miss America sa stala táto kráska: Zaujala bielymi bikinami

Laura Kaeppeler Zobraziť galériu (10)
Laura Kaeppeler (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Novou Miss America sa stala 23-ročná Laura Kaeppeler zo štátu Wisconsin. V poradí 91. nositeľka korunky v tejto súťaži krásy zaujala porotu operným spevom a tiež promenádou v bielych bikinách a čiernej večernej róbe.

Kaeppeler okrem toho musela vo finále súťaže v Las Vegas zodpovedať otázku, či by víťazky súťaží krásy mali vyjadrovať svoje politické názory. "Miss America reprezentuje všetkých, preto si myslím, že politické témy nie sú výnimkou. A tiež v súčasnej ekonomickej situácii sa musíme pozerať na to, čo USA potrebujú a myslím si, že Miss America by mala reprezentovať všetkých," uviedla Kaeppeler, ktorá okrem korunky získala štipendium v hodnote 50-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 39-tisíc eur). Na druhom mieste skončila Betty Thompson z Oklahomy, za ňou sa umiestnila Kaitlyn Monte z New Yorku.

Miss America je jednou z dvoch najprestížnejších súťaží krásy v Spojených štátoch amerických. Tou druhou je Miss USA, ktorá má v ostatných rokoch väčšiu sledovanosť a je teda o čosi populárnejšia.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu