Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins prezradila tajomstvo: S Rytmusom ideme do toho!

Dara Rolins a Rytmus budú účinkovať v rovnakej súťaži. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins a Rytmus budú účinkovať v rovnakej súťaži.

BRATISLAVA - Už to majú isté! O predpokladanej účasti Dary Rolins (39) v novom markizáckom projekte sme informovali už v októbri. Teraz nám speváčka prezradila, že deň pred Vianocami naozaj podpísala zmluvu. Nie však sama! Ako kouč v jarnom ťažiskovom projekte - Hlase Česko Slovenska, sa predstaví aj jej milenec Patrik Rytmus Vrbovský (34). Netreba dodávať, že blondínka z toho má maximálnu radosť.

Tak toto im vyšlo! Kým české média už dávnejšie informovali o menách Michala Davida a Josefa Vojtka z Kabátu, slovenská časť poroty v Hlase Česko Slovenska nebola donedávna vôbec jasná. Topky.sk síce informovali, že Markíza má veľký záujem o Daru Rolins, druhé meno ale bolo záhadou.

Potom sa však prevalil blondínkin vzťah s Patrikom Vrbovským a televízia hneď začala rokovania. „Obaja sme podpísali zmluvy deň pred Vianocami. Mať nás v šou spolu je zo strany oboch televízií dobrý mediálny ťah,” prezradila nám Dara.

A hoci v súťaži budú so svojimi zverencami v podstate stáť proti sebe, nijako im to neprekáža. „Tešíme sa, že tam budeme obaja. Sme vo fáze, kedy by sme chceli byť spolu každú minútu, ale práca a povinnosti nám to príliš nedovoľujú,” priznala speváčka. Podľa našich informácií si každý z tohto párika prilepší približne o 50 tisíc eur. Zostáva už len dúfať, že keď šou na jar odštartuje, budú ešte stále zamilovanou dvojicou...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu