Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rolins si zavarila: Dara, ako si to predstavuješ?

Podľa našich informácií Markíza už Daru do novej šou oslovila. Zobraziť galériu (7)
Podľa našich informácií Markíza už Daru do novej šou oslovila.

BRATISLAVA - Jeden kšeft za druhým! Dara Rolins (38) podľa našich informácií z poroty Let´s Dance zamieri rovno do novej šou. Všetko nasvedčuje tomu, že sa na jar predvedie ako mentorka speváckych talentov v markizáckom programe Hlas Česko Slovenska. Zaujímavé však je, že minulý rok podpísala zmluvu na veľmi podobnú súťaž X-factor s konkurenčnou Jojkou! Ako to chce všetko postíhať?

Jarná sezóna bude na Markíze patriť novej speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Namiesto poroty v nej budú sedieť takzvaní kouči. Tí si vyberú súťažiacich, ktorých vezmú pod svoje krídla a odborné vedenie.

Televízia Markíza zatiaľ ich identitu tají. „V súčasnosti ešte nebudeme prezrádzať konkrétne mená,” povedala nám hovorkyňa Oľga Dúbravská. Pravdepodobne je výber ešte len v štádiu oslovovania známych hudobníkov. Podľa našich informácií však v Záhorskej Bystrici určite rátajú s Darou Rolins.

Speváčku sme teda oslovili s otázkou, či tento projekt pozná a či v ňom bude účinkovať. „Šou je skvelá, videla som ju pri poslednej návšteve v L.A. Je interaktívna pre súťažiacich aj porotcov. K zvyšku otázky hovorím len ‚no comment‛,” odpovedala nám. Vyzerá to teda naozaj tak, že televízia s ňou rokuje o účasti.

Má to však malý háčik! Dara totiž pred rokom podpísala zmluvu s konkurenčnou Jojkou na slovenskú verziu X-factoru. Ten sa v tohtoročnej jarnej štruktúre nevysielal z dôvodu, že Markíza nasadila SuperStar. Bolo by totiž zvláštne, keby proti sebe bojovali na obrazovkách formáty od rovnakej licenčnej spoločnosti.

Zisťovali sme preto, či Jojka neplánuje siahnuť po X-factore práve na jar 2012. V tom prípade by speváčka zrejme musela iné ponuky odmietnuť. A teda aj markizácku. „V tejto chvíli by sme neradi prezrádzali, s akými formátmi prídeme v budúcom roku. Diváci sa však budú mať na čo tešiť,” diplomaticky odpovedal hovorca Jozef Gogola.

Podľa zákulisných informácií to však vyzerá pre blondínku celkom priaznivo. Náš zdroj totiž tvrdí, že na Kolibe by neradi vysielali spevácku súťaž proti podobnému konkurenčnému projektu. Navyše, Rolins vraj miesto v X-factore vôbec nemá isté. „Zvažovali už aj verziu, že tam vezmú len Martu Jandovú. Dara je už dosť opozeraná,” povedal nám náš zdroj.

Ako sme sa dozvedeli, speváčky zatiaľ nie sú Jojke napevno zaviazané. Podpísali len zmluvu o budúcej zmluve. Vďaka tomu môže Rolins účinkovať v Let´s Dance a bude môcť prijať aj ponuku do Hlasu Česko Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu