Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zamilovaná Rolins prekvapuje: Svadba s Rytmusom? Nehrozí!

Dara Rolins sa do manželstva s Rytmusom nehrnie. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins sa do manželstva s Rytmusom nehrnie.

BRATISLAVA - Pred oltár sa nehrnie! Speváčka a zároveň porotkyňa novej šou Hlas Česko Slovenska Dara Rolins (39) sa netají tým, že je v poslednom období opäť šťastná. Výraznou mierou sa pod to podpísal aj jej partner Patrik Rytmus Vrbovský (34). Hoci si pop diva nevie vynachváliť vzťah s ním, vydať sa za rapera nemieni.

Dara Rolins sa pred časom priznala, že je znova zamilovaná. Jej partnerom je kontroverzný raper Patrik Rytmus Vrbovský, s ktorým bude dokonca účinkovať v pripravovanom projekte Hlas Česko Slovenska. Hoci sa od seba nevie dvojica pohnúť a užíva si každú spoločnú chvíľu, pop diva na manželstvo vôbec nepomýšľa.

„Musím sa priznať, že svadba nie je fenomém, ktorý by ma nejakým spôsobom priťahoval, ohromoval. Nevzbudzuje vo mne dôveru,“ povedala pre markizácky Reflex blondínka, pričom sa nezabudla ospravedlniť dámam, ktoré inštitúciu manželstva uznávajú.

Dôkazom toho, že je Dara Rolins v tomto názore neoblomná, je aj jej vyjadrenie z čias, kedy tvorila pár s hudobníkom Matějom Homolom. „Či už budeme manželia alebo nie, to nám nezaručí tú večnú lásku,“ reagovala vtedy na otázky, či by išla s otcom spoločnej dcérky Laury (4) pred oltár. 

Hoci sa Dara Rolins pod čepiec nehrnie, ďalšiemu dieťaťu sa podľa vlastných tvrdení nebráni. V súvislosti s tým nás zaujímalo, či sa o téme bábätka a prípadne aj svadby rozprávali so svojím partnerom. Na naše otázky však blondínka nereagovala. 

Tip: Pozrite si slovenské šou. Časy vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu