Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zaľúbenci Dara a Rytmus: Do práce ako na rande!

Takto Dara a Rytmus chodia do práce. Zobraziť galériu (5)
Takto Dara a Rytmus chodia do práce.

PRAHA - Splnené želanie! Dara Rolins (39) a Patrik Rytmus Vrbovský (34) to nemajú vo vzťahu príliš ružové. Hoci sú pomerne čerstvo zamilovaní, delí ich vzdialenosť a tiež vyťaženosť. Našťastie sa im obom podarilo získať flek v rovnakom projekte. A tak chodia zaľúbenci aj na pracovné stretnutia v objatí.

Dobre si to zariadili! Keď sa prevalil vzťah Dary Rolins a Patrika Vrbovského, televízie Markíza ešte nemala uzavreté obsadenie poroty do pripravovanej šou Hlas Česko Slovenska. Nakoniec sa vedenie spomínaných inštitúcií rozhodlo, že by mohlo byť divácky atraktívne, ak by zasadol do kresla nový objav pop divy - raper Rytmus. „Tešíme sa, že tam budeme obaja. Sme vo fáze, kedy by sme chceli byť spolu každú minútu, ale práca a povinnosti nám to príliš nedovoľujú,” povedala nám speváčka k spoločnému projektu.

To, že si s partnerom chcú užívať nielen spevácke talenty, dokázali už po úvodnom nakrúcaní. Na pracovné stretnutie do luxusnej pražskej reštaurácie totiž dorazili v štýle, akoby šlo o ich súkromné rande. Zvyšní porotcovia Michal David a Josef Vojtek prišli každý zvlášť. Výraz ich tváre napovedal, že ide o vážne veci. Naproti tomu Dara a Rytmus kráčali po chodníku vysmiati a v objatí. Nechajme sa prekvapiť, ako sa ich vzťah neskôr podpíše na samotných priamych prenosoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu