Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dara Rolins prekvapila Rytmusa: Opäť s exmilencom Homolom!

Dara Rolins bude sviatky tráviť s Matějom Homolom, k Rytmusovi sa nevyjadruje. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins bude sviatky tráviť s Matějom Homolom, k Rytmusovi sa nevyjadruje.

PRAHA - O Rytmusovi nehovorí! Dara Rolins (38) si svoj najnovší vzťah s raperom stráži. Milenca v rozhovoroch vôbec nespomína. Obišla ho aj pri otázke topiek, či budú tráviť nadchádzajúce vianočné sviatky spolu. Na naše prekvapenie nám však pop diva prezradila, že obdobie pokoja strávi aj s neverným expartnerom Matějom Homolom (38).

Vianočná atmosféra útočí! Všetci sa pomaly pripravujú na blížiace sa sviatky. My sme preto zisťovali, ako ich bude tráviť Dara Rolins. Tá je totiž čerstvo zamilovaná do rapera Rytmusa. „Po roku som stretla niekoho, s kým mi je obyčajne dobre. Nič viac a nič menej,” povedala nám o ich vzťahu.

V záujme utajenia všetkých podrobnejších informácií však jeho meno pri téme Vianoc nepadlo. „Strávim ich doma s rodinou,” odpovedala Dara na otázku, aké plány má na najkrajšie sviatky v roku. Prítomnosť svojho exmilenca Matěja Homolu však potvrdila. „Áno, budeme všetci pohromade. A keď sa to nepodarí v jeden okamih, budeme sa presúvať z miesta na miesto,” prezradila Rolins.

V záujme svojej dcéry Laury sa tak bude musieť blondínka stretnúť s mužom, ktorý ju v jej živote ranil asi najviac. Začiatkom novembra 2010 ho totiž české médiá nachytali pri sexe v dodávke s Janou Matulajovou. A nebolo to ich prvé stretnutie. Dara mu zálety neodpustila a s otcom svojho dieťaťa sa rozišla. Stretnutiam Laury a Matěja však nebráni.

S akou chorobou bojuje Dara Rolins, sa dozviete TU!

Sledujte Topky TV: Dara Rolins o Vianociach.

Dara_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu