Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrycová sa vydala: Slová manžela a mamy ju rozplakali!

Wanda Hrycová a Marek Adamík sú už manželia. Zobraziť galériu (30)
Wanda Hrycová a Marek Adamík sú už manželia.

BRATISLAVA – Spečatili svoj vzťah! V piatok, krátko po 17:00, si Wanda Hrycová (33) a podnikateľ Marek Adamík (28) povedali svoje Áno. Gréckokatolícky obrad sa konal v bratislavskom Dóme sv. Martina. Šťastní mladomanželia mali počas svadby na hlavách koruny zlatej farby. Tie v gréckokatolíckej cirkvi symbolizujú kráľovskú dôstojnosť prvej ľudskej dvojice Adama a Evy.

Už sú svoji! Dcéra známeho herca Andyho Hryca a jej priateľ sa rozhodli pre manželstvo netradične v piatok. Na svadobnom obrade nechýbala najbližšia rodina a taktiež blízki priatelia. Medzi nimi sme zazreli aj herečku Kristínu Farkašovú a generálnu riaditeľku televízie Markíza Zuzanu Ťapákovú. Tá prišla spoločne s priateľom - moderátorom Vilom Rozborilom.

Ženích stál pred kostolom už pred obradom. Zhováral sa s prichádzajúcimi hosťami a vyzeral na prvý pohľad pokojne. Wandu k Dómu sv. Martina priviezol šofér na historickom vozidle - veteráne. V aute sa spolu s nevestou viezol aj jej otec Andy, ktorý z neho pomáhal dcére vystúpiť.

Wandu Hrycovú a jej otca Andyho
 doviezol šofér na veteráne.

Počas svadobného obradu sa Wanda neubránila slzám. Dojal ju Marekov sľub, z ktorého bolo cítiť množstvo lásky. Všimli sme si však, že blondínka si poplakala aj pri gratuláciách, keď ju oslovila práve jej mama.

Svadba Wandy Hrycovej.
Zobraziť galériu (30)

Čerství mladomanželia svoju obrovskú radosť neskrývali a usmievali sa na všetky strany. „Bola som veľmi milo prekvapená  z obradu, lebo som mala pocit, že ho prežijem v mrákotách a že budem veľmi vystresovaná, ale nebolo to tak. Chviľku som sa rehotala, chvíľkami plakala dojatím, bolo to veľmi prijemné. V každom prípade som bola veľmi uvoľnená,"  vyznala sa nám zo svojich pocitov nevesta. Ženích taktiež poznamenal, že je veľmi šťastný.

Producentka nám tiež prezradila, že počas celého dňa bojovala s nervozitou. „Bola som nervózna až do chvíle, kým som neprišla sem a neuvidela svojho muža, že nezdrhol, že je tu," dodala so smiechom Wanda.

Veselica sa konala na Bratislavskom hrade a podľa našich informácií sa jej zúčastnilo cez sto hostí. O zábavu sa starala producentkina obľúbená funková skupina, Berkyho Diabolské husle a taktiež dídžej.

Marek a Wanda sa zasnúbili v máji minulého roka. Hoci sa tesne pred svadbou špekulovalo o príchode potomka, Hrycová sa už viackrát vyjadrila, že bábätko nečakajú. Ktovie, možno sa to zmení po svadobnej ceste, ktorú si manželia už čoskoro užijú na Seychelských ostrovoch.

Ako vznikali svadobné šaty pre Wandu Hrycovú?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu