Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIP párty: Mórová si užívala slobodu, Petra Marko novú ofinu!

Diana Mórová si užívala pánsku spoločnosť, Petra Marko (vpravo) svoj nový účes. Zobraziť galériu (13)
Diana Mórová si užívala pánsku spoločnosť, Petra Marko (vpravo) svoj nový účes.

BRATISLAVA – Zábava vo veľkom štýle! Pred pár dňami sa v Bratislave konala luxusná vianočná párty módnej Fashion TV. Pozvanie riaditeľky Gabriely Drobovej (36) prijalo viacero exkluzívnych hostí, vrátane známych tvárí nášho šoubiznisu. Dorazila aj nezadaná herečka Diana Mórová (41). Tá si užívala pozornosť mužov. Zabaviť sa prišla tiež tanečnica Petra Marko (28), ktorá prekvapila nielen novým účesom, ale aj tým, že manžela nechala doma.

Vianočná párty sa konala v priestoroch Erdödyho paláca v Zoya galérii medzi drahými obrazmi. Umelecké diela v hodnote tisícok eur dodávali podujatiu punc exkluzivity. Ako to už v prípade spomínanej televízie býva zvykom, okrem luxusu nechýbala ani ženská krása. O tú sa pričinili hlavne moderátorky televízie, ktoré spoločne s inými kráskami predvádzali krivky v drahých plavkách.

Dokonalú postavičku však predviedla aj podnikateľka Petra Marko známa z Let´s Dance. Tanečnica si na párty obliekla šaty s priesvitným topom. Neprehliadnuteľná bola však aj vďaka zmenenému účesu. Ofina síce mala u brunetky premiéru už počas markizáckej šou, je však vidno, že aj mimo nej si Petra nový strih vlasov obľúbila. „Pripínacia ofinka na Let´s Dance mala taký úspech, že som si ju nakoniec nechala ostrihať. Všetci ju chvália, takže som spokojná,“ povedala nám na adresu toho brunetka.

Frizúra však nebolo to jediné, čím prekvapila. Zaujímavé je, že nedošla s manželom Martinom, ktorý ju podporoval na každom kole tanečnej relácie. Ako sme sa od Marko dozvedeli, jej polovičku skolila chrípka.„Som rada, že som nakoniec šla, párty bola prekrásna. Garde mi robil kamarát, ktorý sa trošku na môjho manžela podobá,“ uzavrela so smiechom Petra.

Herečka Diana Mórová síce imidž nezmenila, naplno si však vychutnáva to, že je od rozchodu s Jurajom Mokrým oficiálne nezadaná. Na luxusnej párty je robil spoločnosť bratranec zavraždeného právnika Ernesta Valka – Maroš, no pohrkútala si aj s bývalým riaditeľom Markízy Václavom Mikom.

S vydareným večerom bola spokojná aj hostiteľka večera Gabriela Drobová. Dokonca sa v dobrej nálade nechala nahovoriť na nafotenie zaujímavej fotografie. Pred objektívom si zapózovala spoločne s partnerom Karolom Rumanom a s exmanželom Jurajom Drobom. Všetky zábery z luxusnej párty nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu