Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Judínyová a Drobová provokovali: Toto bolo naozaj odvážne a sexi!

Drobová a Judínyová provokovali v odvážnych šatách. Zobraziť galériu (7)
Drobová a Judínyová provokovali v odvážnych šatách.

BRATISLAVA - Dráždili! Známe osobnosti sa objavili v roli modeliek na nedávnej exkluzívnej prehliadke plesových rób. Nechýbali medzi nimi ani moderátorka markizáckej šoubiznisovej relácie Smotánka Erika Judínyová a riaditeľka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová. Obe dámy zaujali najmä veľkou dávkou odvahy. Na móle sa totiž predviedli v poriadne odvážnych a sexi róbach.

Tomu sa hovorí extravagancia! V najodvážnejšej róbe večera sa na nedávnej prehliadke ukázala bezpochyby Erika Judínyová. Čierne šaty totiž zahaľovali len o najnutnejšie a spod čiernej čipky dráždivo presvitalo blondínkino telo. Hoci sme pri moderátorke na sexi kreácie zvyknutí, prítomným divákom i tak vyrážala dych.

Galéria: Módna prehliadka plesových rób.

 Podobne provokovala aj riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová, ktorú  vidieť iba zriedkavo promenádovať sa na móle. Známa blondínka sa predviedla v telovo-čiernej čipkovanej róbe, ktorá dokonca imitovala podväzky. Šaty tak trochu pripomínali oblečenie kurtizány.

Zaujímalo nás preto, ako sa blondínka v pozícii manekýnky cítila.  „Úplne netradične. Paradoxne,  ja sa ničoho nebojím, nemám problém hocikomu na svete zavolať a hocičo vybaviť. Ale toto bolo niečo iné. Necítila som sa ako ryba vo vode. Mala som fakt trému. Nohy sa mi triasli, ale to nebolo pod šatami vidieť,“ prezradila s úsmevom Drobová. Ako sme sa ale dozvedeli, so samotnou róbou žiadny problém nemala. „V šatách som sa cítila úplne super. Boli veľmi rafinované, ale aj pohodlné na nosenie,“ dodala spokojne blondínka. Ktorá dáma podľa vás na móle zažiarila viac? Hlasujte v ankete pod článkom.

Viac známych žien v plesových šatách nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu