Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nedocenená Petra Marko šokuje: Víťazstvo na majstrovstvách sveta!

Petra Marko nahovorila na súťažný tanec Erika Ňarjaša. Dvojica zožala obrovský úspech. Zobraziť galériu (10)
Petra Marko nahovorila na súťažný tanec Erika Ňarjaša. Dvojica zožala obrovský úspech.

VIEDEŇ - Predsa len sa jej to podarilo! Podnikateľka Petra Marko (28) sa po Let´s Dance rozhodla využiť tanečný potenciál, ktorý si vďaka markizáckej šou vycibrila. Prihlásila sa preto na Majstrovstvá sveta vo viedenskom valčíku, ktoré sa konali koncom roka v rakúskom hlavnom meste. U našich susedov to dotiahla až na stupienok víťazov.

Vynahradila si neúspech! Hoci Petra Marko podľa názorov poroty tancovala v Let´s Dance o triedu lepšie než ostatní, na prvú priečku nedosiahla. Musela sa uspokojiť so štvrtým  miestom. To ju však neodradilo a vyskúšala si aj parket vo Viedni na Majstrovstvách sveta vo viedenskom valčíku.

A tam sa jej naozaj zadarilo! „Vyhrala som kategóriu ProAm, kde tancuje profesionál s amatérom,” tešila sa podnikateľka. Ako profík stál po jej boku namiesto Jozefa Heráka tentoraz Erik Ňarjaš. „Trénovala som s Dodom, ale pred súťažou mu bolo strašne zle. Tak sme poprosili o pomoc Erika, ktorý sa majstrovstiev zúčastnil so svojou tanečnou partnerkou aj v kategórii profesionálov,“ preradila nám Petra.

Zaujímavé tiež je, že si do Viedne vzala kostým, na ktorý nemá z Let´s Dance dobré spomienky. Mala ho na sebe totiž Jana Hospodárová v deviatom kole, kedy sa spolu ocitli v rozstrele. A pre Marko to vtedy znamenal definitívny koniec v šou. „Vtedy to boli nešťastné šaty, ale páčili sa mi, tak som si ich kúpila. A zmenili sa na šťastné,” povedala nám s úsmevom brunetka. Ako dodala, je pre ňu veľkým zadosťučinením, že takmer v tridsiatke vyhrala hneď prvú naozajstnú súťaž, ktorej sa zúčastnila.

VIDEO: Valčík Petry Marko a Erika Ňarjaša.

Petra Marko - Valcik

Jana Hospodárová v Let´s Dance.
Zobraziť galériu (10)
Jana Hospodárová v Let´s Dance.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu