Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Banášovej tajný plán: Odchod zo Slovenska!

Nie je vylúčené, že Adela Banášová zakotví v Čechách. Zobraziť galériu (5)
Nie je vylúčené, že Adela Banášová zakotví v Čechách.

BRATISLAVA – Presun za hranice! Všetko nasvedčuje tomu, že diskusná relácia Adely Banášovej (31) v Markíze definitívne skončila. Posledný diel Adela Show bude odvysielaný už v túto sobotu. Vychytená moderátorka však z obrazoviek určite nezmizne. Zaujímajú sa o ňu totiž viaceré televízie. Jednoznačne najlákavejšie sa javí možnosť odchodu do verejnoprávnej inštitúcie v Čechách.

Adela Banášová si musí v týchto dňoch utriediť myšlienky. Po tom, čo jej talkšou na Markíze zrušili, je v hre viacero možností moderátorského uplatnenia sa. Podľa našich zistení robia v Záhorskej Bystrici všetko preto, aby zostala aj naďalej tvárou Markízy. Nie je však vylúčené, že Adela prikývne na ponuku Jojky, ktorá vraj zatiaľ síce neprišla s konkrétnym návrhom, no prejavila o ňu enormný záujem. Aby toho všetkého nebolo málo, karty môže zamiešať aj verejnoprávna Česká televízia.

Ako tvrdí náš zdroj, pravdepodobnosť, že sa naša najúspešnejšia moderátorka usadí "televízne" práve v Čechách, je dosť vysoká. „Reálne sa pohráva s myšlienkou, že pôjde do ČT. No ešte nie je rozhodnutá. Dôležité slovo v tom má aj režisér a zároveň jej kamarát Peter Nuňéz,prezradil nám človek blízky blondínke. 

Pri zvažovaní alternatív hovorí v prospech verejnoprávnej televízie hneď viacero vecí. Banášová by napríklad svojou talkšou vyplnila dieru, ktorá zostala v programovej štruktúre po odchode Jana Krausa a jeho formátu do konkurenčnej Primy. Okrem toho by tiež Adela určite privítala väčšiu voľnosť pri výbere hostí. Vo verejnoprávnej televízii by totiž mohli do moderátorkinho kresla usadať síce zaujímaví, no mediálne málo známi hostia. Koniec koncov sa Banášová v súvislosti so svojou Adela Show niekoľkokrát vyjadrila, že jej prekáža, že si do programu nemôže volať ľudí, akých by chcela. 

Keď sme moderátorku ohľadom tejto témy oslovili, k našim otázkam sa nevyjadrila. V stredu nám však povedala, že je ešte priskoro na to, aby dávala záväzné stanovisko k svojmu ďalšiemu televíznemu pôsobeniu. Oslovili sme preto aj Českú televíziu. Hovorca Ladislav Šticha nám síce nepotvrdil, že by so slovenskou moderátorkou prebehli nejaké oficiálne rokovania, nevylúčil však možnosť Adelinho uplatnenia práve v ich inštitúcii. „Keby existoval námet na reláciu, pre ktorú by sa nám zdala byť najvhodnejšou adeptkou, tak má samozrejme dvere otvorené. Rovnako tak, ako každý tvorca a umelec,“ povedal diplomaticky. 

Banášovej by hral pri odchode k našim západným susedom do karát aj fakt, že ju v Čechách poznajú. Diváci si ju vďaka jej humoru a pohotovosti veľmi obľúbili. Excelovala napríklad v prvej sérii Česko Slovensko hľadá SuperStar. Tú uvádzala spolu s Leošom Marešom. Viacerí sa dokonca zhodli na tom, že najvychytenejšieho moderátora za riekou Morava plavovláska zatieňovala. Uvidíme teda, kde nakoniec Adela zakotví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu