Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zvodná tenistka v Adela Show: Sexujem kvôli dobrej forme!

Cibulková a Wozniacka v Adela Show. Zobraziť galériu (7)
Cibulková a Wozniacka v Adela Show.

BRATISLAVA – Pohlavný styk jej pomáha v kariére! Svetová tenisová jednotka Dánka Caroline Wozniacka (21) sa pred pár dňami objavila na Slovensku v rámci 4. ročníka exhibície Tennis Classic. Na dvorci i mimo neho sa pohybovala najmä s Dominikou Cibulkovou (22). A tak sa obe dámy pár dní po zápase stali aj hostkami markizáckej Adela Show. Moderátorka blondínky okrem iného vyspovedala aj z intímnej oblasti.

Do hosťovskej sedačky  v Adela show si dnes večer zasadnú tenistky Caroline Wozniacka a Dominika Cibulková. Býva už zvykom, že si Banášová pre svojich hostí pripraví  nejaké prekvapenie. Tenistky sú na súťaženie zvyknuté, a tak im Adela vymyslela hravý súboj s detskou skladačkou. Po nevinnej hre však prišla na rad aj chúlostivejšia debata.

Adela sa totiž sympatickej Dánky opýtala, ako je to u nej s intímnymi aktivitami pred zápasmi. „Športovci vraj po dobrom sexe odvedú lepšie výkony,“ konštatovala Banášová. Prekvapená tenistka najprv nevedela, ako zareagovať. „Som taká prekvapená, že rovno ideme na to, že sme sa ani nezahriali,“ vyhlásila.

Nato si olizla pery a so smiechom odpovedala. „Je to dobré na kardio. Pulz sa zvýši a srdce bije. Môžem sa dostať do veľmi dobrej formy,“ prezradila svoj tajný recept. Viac sa dozviete dnes večer na Markíze.

Viac o Caroline nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu