Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Banášovú odpratali z obrazu: Adela, čo ďalej?!

Adela Banášová po zrušení svojej šou zatiaľ nemá žiadny televízny projekt. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová po zrušení svojej šou zatiaľ nemá žiadny televízny projekt.

BRATISLAVA - Bez Adely?! Televízie už verejne hovoria o nových projektoch, ktoré pripravujú pre jarnú sezónu. Ani v jednom programovom pláne však zatiaľ nevidno reláciu, ktorá by patrila najlepšej moderátorke Adele Banášovej (31). Keďže sa s najväčšou pravdepodobnosťou nevráti na obrazovky ani jej talkšou, vynára sa otázka, čo bude blondínka robiť ďalej.

Nie je pre ňu miesto? Televízia Markíza v novembri pozastavila výrobu Adela Show. Odvtedy sa v Záhorskej Bystrici nepodaril nájsť vhodný projekt pre Adelu Banášovú. Verejne sa už totiž hovorí o programových plánoch do novej sezóny, v žiadnom však blondínkino meno nefiguruje. Napríklad v ťažiskovom Hlase Česko Slovenska kompetentní opäť stavili na Leoša Mareša a speváčku Tinu.

Zisťovali sme preto, či sa vlastne bude Adela na obrazovkách objavovať. „Nevidím v štruktúrach nič, čo by som vnímala pre seba ako vhodné,” úprimne nám prezradila moderátorka. Množné číslo naznačuje, že adekvátnu reláciu jej nedokázala ponúknuť ani konkurenčná Jojka, ktorá o ňu mala a ešte stále má reálny záujem. „V tejto chvíli nerokujeme o žiadnom konkrétnom projekte,” potvrdil naše informácie hovorca Jojky Jozef Gogola.

Napriek tomu, že v blízkej dobe sa nič prevratné pre blondínku nečrtá, ona si z toho ťažkú hlavu nerobí. Zdá sa totiž, že disponuje záložnými plánmi. „Mám nejaké, ale ešte nie je namieste o nich hovoriť,” opatrne sa vyjadrila Banášová. Nešpecifikovala ale, s akým médiom chce nadviazať spoluprácu. Zatiaľ jej tak zostáva len šou v rádiu. Žeby divákov čakala televízna jar bez Adely Banášovej?!

Tip: Nájdite si svoj program či s Adelou alebo bez nej na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu