Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins bez mejkapu: Aj nenalíčená si sexi!

Dve tváre Dary Rolins - prirodzená v súkromí (vľavo), dokonalá a sexi pred kamerami (vpravo). Zobraziť galériu (9)
Dve tváre Dary Rolins - prirodzená v súkromí (vľavo), dokonalá a sexi pred kamerami (vpravo).

BRATISLAVA – Žiadny problém! Za bezchybnou vizážou Dary Rolins (38) sa skrývajú šikovné ruky kaderníkov a vizážistov. Speváčka dbá o to, aby pred televíznymi kamerami vyzerala dokonale a sexi. V súkromí však svoj vzhľad príliš nerieši, na verejnosti sa pokojne ukáže nenalíčená. Dokázala to aj včera, keď sme ju zastihli počas príprav markizáckeho silvestrovského programu. Ako vidno, pop dive prirodzenosť pristane!

Galéria: Prípravy silvestrovského programu televízie Markíza.

Daru Rolins sme včera dopoludnia stretli v bratislavskej Inchebe. Spoločne s ďalšími známymi tvárami tam prišla na nakrúcanie silvestrovského programu televízie Markíza. Blondínka bola zababušená od hlavy po päty. Hoci bolo v hlavnom meste chladné počasie, úsmevy rozdávala na všetky strany. Zrejme za to môže fakt, že sa jej okrem pracovných úspechov darí aj v láske.

Pri pohľade na speváčku bolo vidno, že si s líčením veľa námahy nedala. Nevýrazný vzhľad umocnili tiež vlasy, ktoré mala kvôli praktickosti zopnuté vo chvoste.  V danej chvíli mala preto Dara ďaleko od imidžu sexice, na aký sme u nej zvyknutí. Aj napriek tomu jej však nechýbala povestná iskra a šmrnc.

Zaujímalo nás preto, či pop diva o svoju pleť nejako špeciálne dbá. „Postarali sa mi o ňu gény. Voda, spánok a šťastie sú spoľahliví kamaráti. No keď chýbajú, je zle,“ prezradila nám Rolins svoj recept na krásu. Nezabudla však tiež podotknúť, že používa kvalitné krémy na tvár.

Dara Rolins je sexi aj bez výrazného líčenia. Na fotografii so svojou manažérkou Evou Skállovou.
Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins je sexi aj bez výrazného líčenia. Na fotografii so svojou manažérkou Evou Skállovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu