Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bozky milencov Dary a Rytmusa: Chceme si to užiť!

Dara a Patrik si takto vymieňali nežnosti. Zobraziť galériu (6)
Dara a Patrik si takto vymieňali nežnosti.

BRATISLAVA – Objatia a nežnosti! Počas uplynulého víkendu sa prevalil románik Dary Rolins (38) a Patrika Rytmusa Vrbovského (34). Ešte donedávna si dvojica užívala spoločné chvíle v súkromí, po odhalení utajovanej lásky však už nič neskrývajú. Náklonnosť si prejavujú aj na verejnosti. Ako nám speváčka prezradila, vzťah s kontroverzným raperom si túži naplno vychutnať.

Hoci sa spočiatku zdalo, že medzi Darou Rolins a Patrikom Vrbovským ide len o nezáväzný vzťah, vyzerá to o čosi vážnejšie. Milenci sa totiž nestretávajú len v prítmí hotela, ale usilujú sa každú voľnú chvíľu tráviť spoločne.

Potvrdili to aj počas generálky k šou Česko Slovensko má talent, v ktorej Dara v nedeľu večer vystúpila. Rytmus jej počas celého dňa robil spoločnosť. Jojkárskemu magazínu Top Star sa ich dokonca podarilo zachytiť v intímnych chvíľach.

Dvojica nešetrila zamilovanými pohľadmi a nežnosťami. Patrik držal blondínku v tesnom objatí, ona ho na oplátku hladila po tvári. Svoju náklonnosť si dali najavo aj nežnými bozkami.

Zaujímalo nás preto, ako Dara vzťah s Rytmusom vníma. „Nechcem nič hovoriť a už ma to začína štvať. Týždeň som sa nenadýchla. Stále mám niekoho v pätách a chodia mi sms len o tom, nech sa k nemu vyjadrím,“ napísala nám na adresu toho speváčka. „Chcem si po roku obyčajne užiť pekný čas a mať už konečne pokoj. Myslím, že si to zaslúžim,“ uzavrela.

Dara Rolins: V ktorom roku bola najsexy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu