Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oslava Dary Rolins: Súd odložený, žúr v zahraničí bez Rytmusa!

Dara Rolins strávi narodeniny mimo Čiech či Slovenska. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins strávi narodeniny mimo Čiech či Slovenska.

PRAHA - Nešťastný sviatok sa nekoná! Dara Rolins (38) sa práve na svoje narodeniny mala zodpovedať pred súdom kvôli minuloročnej nehode, kedy zrazila dôchodcu. Nakoniec sa však pojednávanie preložilo na iný termín. A tak sa speváčka rozhodla, že si urobí oslavu 39-tky v Taliansku. Priateľa Patrika Rytmusa Vrbovského (34) však so sebou nevezme. Pôjde o "babskú" jazdu.

Dara Rolins má svoj sviatok presne 7. decembra. V tento deň sfúkne na torte tridsaťdeväť sviečok. Zisťovali sme, ako plánuje narodeniny osláviť. „Nijako extra to neprežívam, je to deň ako každý iný,” tvrdí speváčka. Donedávna to ale vyzeralo tak, že práve v stredu sa blondínka postaví pred súd kvôli nehode, pri ktorej zahynul dôchodca.

Advokát pop divy sa však odvolal kvôli svojej zaneprázdnenosti. Pojednávanie sa preto preložilo. „Nebudem vtedy doma, idem na výlet do Talianska s kamarátkami,” prezradila topkám Dara. „Nebolo to však plánované tak, že by som chcela uniknúť pred svetom,” dodala vzápätí.

Okrem nedoriešenej nehody však už teraz našťastie Daru Rolins nič netrápi. Vydala dlho pripravovaný album a dala sa dokopy s Rytmusom. „Mám len jedno neskromné narodeninové prianie, aby som bola šťastná,” vyznala sa pred našou kamerou.

Sledujte Topky TV: Dara Rolins o svojich narodeninách.

Dara_1

S akou chorobou bojuje Dara Rolins, sa dozviete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu