Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zranený Marcin šokoval hostí tým, čo predviedol!

Peter Marcin prišiel bez ortézy a trúfol si aj na tanečné kreácie. Zobraziť galériu (9)
Peter Marcin prišiel bez ortézy a trúfol si aj na tanečné kreácie.

DONOVALY - Kašle na lekárov?! Peter Marcin (45) si plní záväzky aj napriek zranenej nohe. Uplynulý víkend sa vybral na Donovaly, aby odmoderoval jednu helloweensku párty. Pri tejto príležitosti nechal ortézu doma a dokonca sa nechal nahovoriť aj na tanec! Keďže bol zabávač nedávno nútený odstúpiť kvôli natiahnutému svalu z Let´s Dance, hostia zostali zaskočení z jeho parketových kreácií.

Odviazal sa! Peter Marcin zo zdravotných dôvodov predčasne ukončil svoju účasť v Let´s Dance. Kvôli natrhnutému svalu v lýtku "zdobila" jeho nohu na posledných dvoch prenosoch ortéza. Zdá sa však, že zabávač nie je príliš zodpovedný pacient.

V sobotu totiž moderoval helloweensku párty, na ktorej prisľúbil svoju účasť ešte pred zranením. „Nemám síce k tomuto sviatku žiadny vzťah, ale ako kvázi maškarný ples to oceňujem. Je vtipné vidieť dospelých ľudí v maskách,” povedal nám herec. Samotný Marcin sa obliekol za poľovníka Františka Stromokocúra.

Niečo mu však celý večer chýbalo. Jeho ranená noha nemala žiadnu oporu! „Ide mi to už na nervy. Dávam si tú ortézu už dole, trošku to klamem,” priznal sa neposlušný pacient. Marcin stále kríva a má problémy so zdolávaním schodov či prudkými pohybmi. Na beh nemôže ani pomyslieť. „To by sa mi to znovu odtrhlo,” prezradil nám.

Napriek tomu si v sobotu trúfol vyjsť na parket. „Zatancoval som si len chvíľku na jednej nohe,” povedal Marcin, ktorý nechcel pokaziť zábavu. Ktovie však, čo na to povedia jeho lekári. Podľa ich prognóz by malo byť hercovo zranenie doliečené o týždeň, maximálne o dva. Keďže ale ortézu nenosí, možno sa to predĺži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu