Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Z Let´s Dance odstúpil Marcin: Plakal aj so Surovcovou!

Peter Marcin a Ivana Surovcová sa kvôli humoristovmu zraneniu museli rozlúčiť so šou. Obaja mali slzy v očiach. Zobraziť galériu (8)
Peter Marcin a Ivana Surovcová sa kvôli humoristovmu zraneniu museli rozlúčiť so šou. Obaja mali slzy v očiach.

BRATISLAVA - Pompézny koniec akoby získali titul kráľovského páru parketu! Peter Marcin a Ivana Surovcová v piatok večer odstúpili z Let´s Dance kvôli humoristovmu zraneniu. Rozlúčka bola veľmi emotívna. Tanečnica musela prerušovať svoju ďakovnú reč, pretože plakala. Hlas sa lámal v istých momentoch aj inokedy vysmiatemu zabávačovi.

Bronzoví nedobrovoľne. Peter Marcin a Ivana Surovcová sa síce prepracovali do semifinále Let´s Dance, no bohužiaľ boli nútení odstúpiť. A to kvôli zabávačovmu zraneniu lýtkového svalu. Bolo natoľko vážne, že skrátka nemohol pokračovať ďalej v tanci.

Galéria: Fotoreportáž z 10. kola Let´s Dance

Rozlúčka prišla hneď v úvode programu. Začiatok bol preto veľmi emotívny. Na parket dorazil Peter s ortézou na nohe a oficiálne oznámil, že s Ivanou odstupujú. V sále nastal obrovský potlesk. Niekoľko minút boli všetci prítomní na nohách. Tlieskali páru, ktorý bol považovaný za horúceho favorita na zisk prvej priečky.

Marcin mal potom obšírnu ďakovnú reč. Po hercovi prevzala slovo aj Ivana Surovcová. „Chcela som sa poďakovať tebe Peťko, lebo Let´s Dance je...,“ preskakoval blondínke hlas. Plakala a nedokázala povedať slovo. Po chvíľke sa premohla. „Bolo to náročné obdobie, ale veľmi príjemné. Na každý tréning som sa tešila. Spolupráca s Petrom bola úžasná. Ďakujem mu. A taktiež svojej rodine a najmä bratovi...“ opäť prerušila reč kvôli slzám.

Slova sa ujal ešte raz humorista, ktorý Ivane v niekoľkých vetách poďakoval. Lámal sa mu však hlas. Opäť sa v sále spustil búrlivý potlesk. Tanečný pár mal teda pompéznu rozlúčku hodnú Kráľa a Kráľovnej tanečného parketu. 

Po honosnom konci Marcina a Surovcovej v šou nasledovali súťažné vystúpenia párov, ktoré zostali v hre. Teda herca Martina Mňahončáka a Natálie Glosíkovej a moderátorky Jany Hospodárovej a Mateja Chrena. Oba páry automaticky postúpili do finále. Do posledného kola sa im prenášajú body od porotcov, ktoré získali v piatok večer. Esemeskové hlasovanie sa uzavrie budúci týždeň.

Diery, ktoré v programe počas večera vznikli odstúpením humoristu a tanečnice, vyplnili tvorcovia šou náhradným programom. Napríklad tancom Patrika Švajdu a Martiny Reiterovej či speváckym číslom Petra Marcina.

Ako hodnotí svoje pôsobenie v šou Peter Marcin? Čo všetko vďaka Let´s Dance zažil? Na tieto a ďalšie otázky vám odpovie v pondelkovom online rozhovore na topkách. Viac informácií TU!

Porotcovská tabuľka

      Suťažný pár SMS číslo 1.tanec 2.tanec 3.tanec Body
1.  Martin Mňahončák a Natália Glosíková 9989 27 32 38 97
2. Jana Hospodárová a Matej Chren 9984 30 28 38 96
3. Peter Marcin a Ivana Surovcová 9987 85 - - 85

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu