Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Peter Marcin bol online: Nesadla mu rumba!

Peter Marcin tancoval s Ivanou Surovcovou. Dvojica odpovedala na otázky z topkárskeho online rozhovoru v markizáckom Teleráne. Zobraziť galériu (7)
Peter Marcin tancoval s Ivanou Surovcovou. Dvojica odpovedala na otázky z topkárskeho online rozhovoru v markizáckom Teleráne.

BRATISLAVA - Herec Peter Marcin bol v piatok večer nútený odstúpiť z tanečnej relácie. Príčinou bolo zranenie lýtkového svalu. Koniec v Let´s Dance ho mrzí o to viac, že sa tak stalo v semifinále. Uspokojiť sa teda musel s bronzovou medailou. Ak vás zaujíma, ako humorista hodnotí svoje pôsobenie v šou, nenechajte si ujsť online rozhovor. Ten prebehne v spolupráci s markizáckym Teleránom v pondelok od 07:45 na topkách.

Peter Marcin bol kvôli zraneniu nútený odstúpiť zo šou. Smútok z konca bol o to väčší, že spolu s Ivanou Surovcovou patrili k horúcim adeptom na zisk tohtoročného titulu. Divákov si dvojica získala najmä nápaditými a vtipnými choreografiami. Za tie ich priaznivci odmeňovali množstvami esemesiek a porota vysokými známkami.

Ak chcete vedieť, ako zabávač hodnotí svoje účinkovanie v šou, určite si nenechajte ujsť pondelkový rozhovor. Začíname o 7:45 ráno na topkách.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

14.11.2011 08:33 - otázka od monika
ahoj petko je mi luto ako to dopadlo ale s ivankou ste boli najlepši
Musime uz koncit, velmi pekne dakujeme vsetkym co ste nam napisali, dakujeme za podporu divakov, boli ste skveli...Pekne Vianoce a vela stastia vsetkym..Dakujeme!
14.11.2011 08:30 - otázka od Ivana
ahoj Ivanka co planujes teraz po lest dance?????
Zacina plesova sezona, mame vela vystupeni s bratom...Takze vsetko spojene s tancom
14.11.2011 08:29 - otázka od zuzana
Škoda, že ste museli odstúpiť, boli ste lepší ako tí čo tam zostali. Ivanka je krásna žena, nemôžem sa na ňu vynadívať, dúfam, že sa ešte objaví na obrazovkách. Chcem sa opýtať pána Marcina, či sa plánuje objaviť ešte v nejakých dlhodobejších projektoch v TV, lebo jeho humoru je ozaj škoda. Všetko dobré. Zuzana
dakujeme, plany su vseliake, uvidime ako to dopadne
14.11.2011 08:26 - otázka od Žany
Peťko, Ivanka veľa veľa zdravíčka obom chcem popriať, aby sa Vám všetko vydarilo do čoho sa pustíte, aby sa Vám splnili všetky Vaše dosiaľ nesplnené sníčky. Veľmi som Vám fandila, vy ste boli na parkete slniečka, tešila som sa na Vaše tancovanie .... Ešte raz všetko dobré a Peťko skoré uzdravenie prajem......
dakujeme ste vseti velmi uzasni, velmi sa z toho tesime
14.11.2011 08:25 - otázka od Lenička
Jsem z ČR a moc jsem Vám s Ivankou fandila. Byli jste jasnými favority:-))Přeju hodně štěstí oběma a doufám, že Vás na obrazovce zase brzo uvidíme.
dakujeme
14.11.2011 08:24 - otázka od MARIANA
Dobre ranko, no pre mna ste boli tiez vitazmi uz od zaciatku dokonca moj manzel zacal sledovat lets dance kvoli vam Peto Marcin, lebo vzdy sledoval susedov a sleduje aj teraz proste ho bavite a nech vam to ostane a verime, ze sa dostanete co najskor zas na televizne obrazovky...aj nieco chystate?natacanie, relaciu????Ivanka tebe tiez drzim palce budes tancovat aj buduci rok?asi ti uz bude lieztna nervy otazka, ci sa teraz chystas do zamoria?krasny den vam prajem
dakujeme, neviem ci buduci rok bude lets dance
14.11.2011 08:22 - otázka od A
dobre rano ! drzala som vam palce a je mi hrooooooozne luto ze ste vypadli.pozdravite ma? volam sa Adelka
pozdravujeme adelku
14.11.2011 08:22 - otázka od Anton
Ivanka ty Nitriansky kus kedy sa nam uz Vratis?
bola som tam cez vikend
14.11.2011 08:21 - otázka od SIS
Ach je mi ľúto, čo sa vám sa stalo. Chcem sa vás spýtať, komu teraz držíte palce aspoň o trošililinku viac. A nepozerajte sa na to, že vedľa vás je Janka :) Ale teda prajem vám obom bveľa šťastia a hlaaavne zdravíčka. :)
keby sa to dalo chcel by som aby urobili par Mnaho a Janka a to by boli vitaz
14.11.2011 08:20 - otázka od Andrea Szabóová
Držala som vám veľmi palce.škoda toho úrazu. Veľa úspechov do budúcna :-)
dakujeme
14.11.2011 08:20 - otázka od julka
Ivanka co ty zo sebou robis ked vzdy taka pekna ??? skoda ze ste odstupili ja som pozerala lest dance len kvoli vaaam :)
hovori za ma peknych rodicov
14.11.2011 08:19 - otázka od Jana
Ako hodnotíte náročnosť tancov z pohľadu laika,aj keď už zraneného:-)Veľmi Vám držím palce,pri rehabilitácii.
je to velmi narocne, ja som mal najviac problem s rumbou
14.11.2011 08:17 - otázka od Samantha
Ste absolútne skvelí!!!
tesim sa dakujeme
14.11.2011 08:17 - otázka od marianna
Prajem krásne ráno.Moja dvojročná dcéra Linda vás zbožňuje, každý piatok pozerala Letś Dance a keď vás tam v piatok videla ako krívate, plačkala.Teraz sedí pri telke, kričí "František" a strašne sa teší.Prajem Vám skoré uzdravenie a pozdravujeme aj Ivanku...
jeeeej pozdravujem a dekujeme
14.11.2011 08:16 - otázka od gabriela
Ahojte chcem Vás pozdraviť, zaželať Vám všetko dobré. Boli ste skvelý pár a strašne ma mrzí, že to dopadlo takto. Myslím že Ivka ešte lepšieho "tanečníka" nemala, veľmi ste si sadli a dobre sa na Vás pozeralo. Pekný deň
velmi pekne dakujeme
14.11.2011 08:16 - otázka od THE ROCK
Je Ivana extrémne šteklivá na chodidlách?
vravi ze je
14.11.2011 08:16 - otázka od Terézia Kučmová
Mňa by pán Peter veľmi zaujímalo, či ste sa zachovali ako správny chlap, zabudli vlastne na to, že Vy ste zranený, a či ste utešovali slečnu Ivanku, lebo ju som priznám ľutovala viac, bolo vidno, že jej je to veľmi ľúto, bodaj by aj nie, ved vdaka nej ste mali najkrajšie tance, nielen Vy ste šikovný, nohy máte rýchle ako MICHAEL FLETLY, ale aj ona je veľmi talentovaná mladá dáma. Zelám Vám obom veľa šťastíčka.
nebojte, nie je to ziadna tragedia ze uz netancujeme Ivana aj ja sme v pohode, samozrejme ze na prenose boli emocie aj ja som mal namale
14.11.2011 08:14 - otázka od Peter Lacko
Peter môj menovec priznajte sa bez mučenia, či ste veľmi a ako nadávali, ked sa Vám to stalo?
nenadaval, zlakol som sa lebo to strasne bolelo
14.11.2011 08:13 - otázka od Martin
Chystáte pre televíziu nejaký váš nový program?
stale sa nieco chysta uvidime co a kedy bude
14.11.2011 08:13 - otázka od Anton
Zdravím Peter, je obrovská škoda, že ste museli súťaž opustiť ináč by ste to boli určite vyhrali. Počul som, že robíte scenár k markizáckemu Silvestru. Bude v ňom aj účinkovať?
ano budem tam ucinkovat,
14.11.2011 08:12 - otázka od Terezia Kocisova
Ahoj, Peter prosím Vás urobte také Vaše súkromné poradie, podľa toho, koho je Vám najviac ľúto okolo Vášho zranenia: Vás preto, že ste sa zranili, Vás, že ste mohli celú súťaž vyhrať, alebo Ivanku, že tiež ako Vy drela na nádherných choreografiach, alebo nás divákov, že ste nás pripravili o krásny zážitok z Vášho učinkovania a rýchleho odstúpenia z Lets Dance? Dakujem, a želám skoré uzdravenie
mne je luto vsetko, ale nie je to naozaj ziadna tragedia, velmi ma to bavilo, dakujem
14.11.2011 08:00 - otázka od Dominik
Pán Marcin vaša pravá noha mi dlží 10 € za esemesky keďže ste nevyhrali :D No ale teraz vážne. Je mi veľmi ľúto, že ste súťaž museli predčasne opustiť. Som váš dlhoročný fanúšik a napriek tomu ste ma veľmi prekvapili ako výborne a hlavne so srdcom ste tancovali. Pre mňa ste spolu s Ivankou morálnymi víťazmi Let´s Dance vy. Želám všetko dobré a dúfam, že sa na obrazovke aj po Let´s Dance budete objavovať, váš humor by mi totiž veľmi chýbal.
dakujem!!!

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu