Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárny Pavol Demitra: Posledné zábery pred smrťou!

Pavol Demitra si v seriáli Zita na krku zahral sám seba. Zobraziť galériu (5)
Pavol Demitra si v seriáli Zita na krku zahral sám seba.

BRATISLAVA - Pripomenú si ho! Pavol Demitra (†36) v lete prijal ponuku na účinkovanie v markizáckom sitkome. Vtedy nikto netušil, že o necelý mesiac jeho život tragicky vyhasne pri leteckom nešťastí. Práve dnes sa podľa našich informácií dostane na obrazovky tá časť seriálu Zita na krku, kde naša hokejová legenda stvárnila epizódnu úlohu.

Nečakaný zásah osudu! Začiatkom augusta sa Pavol Demitra vybral do bratislavských ateliérov nakrúcať sitkom. V seriáli Zita na krku si hokejista zahral sám seba. Podľa našich informácií si hlavní hrdinovia Helena Krajčiová a Dušan Cinkota túto spoluprácu pochvaľovali. „Bol veľmi skromný, dobre sa s ním robilo,” povedal nám zdroj zo zákulisia seriálu.

Bohužiaľ, necelý mesiac po vystúpení pred markizáckymi kamerami Demitra tragicky zahynul. Lietadlo s jeho ruským tímom Lokomotiv Jaroslavľ sa zrútilo do rieky. Za kapitánom slovenského mužstva z tohtoročných majstrovstiev sveta smúti nielen najbližšia rodina, ale aj tisícky fanúšikov. Posledné zábery s obľúbeným hokejistom si môžete pozrieť v dnešnej časti Zity na krku. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu