Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chcú zarobiť na Demitrovi? Nová kniha o ňom náhle výrazne zdražela!

Sviečky pri grafite slovenského hokejistu v podchode na Trnavskom mýte Zobraziť galériu (4)
Sviečky pri grafite slovenského hokejistu v podchode na Trnavskom mýte

BRATISLAVA – Ryžujú na tragédii hokejovej legendy? V čase nedožitých 37. narodenín vychádza biografická kniha na pamiatku zosnulého Pavla Demitru. Ako nás upozornil náš čitateľ, ešte v piatok bola odporúčaná cena 9,99 eur, pričom stačil len víkend a cenu zdvihli až o päť eur.

Na stránke internetového knihkupectva gorila.sk sa objavila informácia, ktorá svedčí o tom, že k zvýšeniu ceny za knihu „Demitra 38“ došlo náhle a zo strany vydavateľa, Ottovho nakladateľstva. „Ospravedlňujeme sa, ale vydavateľ nečakane zvýšil odporúčanú cenu na tento titul z pôvodných 9.99 EUR, ktoré sme avizovali v newsletteri z dňa 25.11.2011 na 14.99 EUR. Za porozumenie ďakujeme.“

Zaujímavé je, že kniha na stránke nie je momentálne dostupná a dodacia doba môže trvať aj niekoľko týždňov. Zrejme vďaka výraznej charizme reprezentačného kapitána a blížiacim sa Vianociam je o ňu veľký záujem, a to sa prejavilo aj na jej cene. Napriek všetkému, časť z výťažku za predané knihy poputuje na podporu mládežníckeho hokeja v Trenčíne.

Kniha opisuje Demitrovu kariéru od mladosti v rodnej Dubnici nad Váhom, dozrievanie v Trenčíne, presadenie sa v NHL a najkrajšie roky v St. Louis a ďalších zámorských tímoch až po tragický okamih havárie. Publikáciu dopĺňajú spomienky hokejistových spoluhráčov či priateľov. Prináša menej známe príbehy, sumarizuje jeho záľuby, medializované rozhovory o rodine a súkromí ako aj menej známe fotografie.

Oficiálny krst knihy "Demitra 38" sa uskutočnil počas utorňajšieho spomienkového zápasu Dukly Trenčín s výberom Slovenska práve v deň Demitrových narodenín. Krstným otcom sa stal otec Pavla Demitru Pavol starší, ktorý ju kúskami ľadu vyslal do sveta počas prvej prestávky duelu.

(foto: Ottovo nakladateľstvo)

Životopisná kniha o Pavlovi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ottovo nakladateľstvo)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu