Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská premena živočíšnej Mamby: Zo šelmy krotký anjelik!

Dáša Mamba Šarközyová zmenila imidž. Zobraziť galériu (7)
Dáša Mamba Šarközyová zmenila imidž.

BRATISLAVA - Zmenila sa! Dáša Mamba Šarközyová (23) pred pár rokmi vstúpila do šoubiznisu ako dračica so záplavou dlhých čiernych vlasov. Aj svojím správaním sa štylizovala do polohy sexi živlu. Najnovšie to ale vyzerá tak, že je s tým koniec. Muzikálová herečka si totiž svoju hrivu prefarbila na blond. Vraj po tom túžila jej duša.

Zmyselná a odviazaná! To sú prívlastky, ktoré charakterizovali Dášu Šarközyovú. Mladá herečka vo svojich začiatkoch napríklad nemala problém ukázať podprsenku pred kamerou v SuperStar. Minulý rok sa zas neviazane predvádzala pred nadšencami vylepšených áut, čo jej vynieslo titul Miss Carat Tuning.

Zdá sa však, že tejto svojej dráždivej podoby už mala Mamba dosť. A vyjadrila to zmenou svojich havraních vlasov na blond farbu. „Moja duša si pýtala svetlú. Ako tmavovlasá som bola príliš živočíšna, taká šelma. Teraz vyzerám jemnejšie,” hovorí Dáša o svojej premene.

Ako tvrdí, ona sama sa teraz cíti veľmi dobre. Túto drastickú zmenu imidžu však neberú všetci pozitívne. „Niektorí ľudia hovoria, že by som mala byť čiernovlasá. Na druhej strane, nikdy predtým som nedostávala toľko komplimentov ako teraz,” prezradila nám Šarközyová.

Zdá sa teda, že tak skoro sa k pôvodnej farbe nevráti. „Bol to dlhý proces, kým sa to zosvetlilo. Bola by som hlúpa, keby som to teraz zničila,” povedala nám. Našťastie, momentálne má v divadle prestávku, takže v práci jej táto obmena výzoru neprekáža. Len ktovie, či ju teraz režiséri spoznajú.

Dáša ako blondína.
Zobraziť galériu (7)
Dáša ako blondína.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu