Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rytmus terčom posmechu: Už ho strápňuje aj Jojka!

Patrik Rytmus Vrbovský je najnovšie zosmiešňovaný v jojkárskom animovanom seriáli (vľavo). Fotografie s jeho podobizňou sú však terčom vtipov na sociálnej sieti už dlhšie. Zobraziť galériu (11)
Patrik Rytmus Vrbovský je najnovšie zosmiešňovaný v jojkárskom animovanom seriáli (vľavo). Fotografie s jeho podobizňou sú však terčom vtipov na sociálnej sieti už dlhšie. (Zdroj: tv Joj, facebook)

BRATISLAVA – Držgroš a nemehlo! Presne tak vykreslili v aktuálnej časti rapera Patrika Rytmusa Vrbovského tvorcovia animovaného seriálu Lokal TV. Hudobník teda najnovšie nie je terčom posmechu už iba na sociálnych sieťach, kde kolujú posmešné koláže s jeho podobizňou, ale aj v televízii Joj.

Ako sa nám podarilo zistiť, diel s raperom Rytmusom je natoľko zosmiešňujúci, že sa ho rozhodli tvorcovia Lokal TV rozdeliť na dve časti. Známy raper je v animovanom seriáli strápňovaný hneď viacerými formami. Napríklad je parodovaná jeho obľuba v luxusných kúskoch a tiež slabosť pre peniaze.

Kreslený Rytmaus, ako ho v seriáli pomenovali, nemá problém urobiť pre pár eur čokoľvek. Nechá sa napríklad nahovoriť na nakrútenie reklamy, pri ktorej vzniku sa musí navliecť do kostýmu ružového medvedíka. Dokonca si pripevní okolo krku značkový podbradník – veď nech je štýlový.

Tvorcovia v aktuálnej časti nadviazali aj na interpretovo nedávne vystúpenie v talkšou Jana Krausa. U českého komika totiž veľmi neobstál, za čo si vyslúžil vlnu kritiky. Bolo mu vytýkané najmä to, že ako hudobník nedokázal improvizovať a zarapovať bez prípravy. Preto sa v dnešnej časti Lokal TV animovaný Rytmaus opäť strápni. A to v takzvanom battle súboji s kresleným hiphoperom Držhubom.

Známy hudobník však nie je terčom posmechu iba v televízii Joj. Fotografie s jeho podobizňou žijú vlastným životom na sociálnych sieťach. Rytmusovo obľúbené spojenie „Si zabil,“ je totiž používané vo všelijakých variáciách s rôznymi fotografiami. Časť z nich si môžete pozrieť v našej Galérii. Rovnako tak aj zábery z dnešnej časti spomínaného seriálu.

Rytmus však nie je prvý, koho si vzali tvorcovia na paškál. Hneď v úvodnej časti bol parodovaný napríklad Vilo Rozboril. Toho premenovali na Roztvorila, na hlavu mu dali svätožiaru a zakomponovali do relácie Modré z neba. Vykreslený bol ako muž bez emócií, ktorý kvôli úspechu svojho programu naháňa sledovanosť za každú cenu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu