Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ľudka ukázala holý zadok: V štyroch svadbách ide do tuhého!

Súťažiaca Ľudka si obliekla krátke šaty. Ich dĺžka spôsobila, že nevesta nechtiac ukázala zadoček. Zobraziť galériu (4)
Súťažiaca Ľudka si obliekla krátke šaty. Ich dĺžka spôsobila, že nevesta nechtiac ukázala zadoček.

BRATISLAVA – Vyzerá to tak, že nevesty z markizáckej šou 4 svadby odhaľujú pred televíznymi kamerami nielen svoje súkromie, ale aj intímne partie. Diváci sa o tom budú môcť presvedčiť už v dnešnej časti, ktorá rekapituluje dianie z celého týždňa. Na jednej z hostín totiž ukázala súťažiaca Ľudka (30) holý zadok!

V markizáckej reality šou 4 svadby ide naozaj do tuhého. Súťažiace nevesty sa už dnes večer dozvedia, ktorá z nich sa stane víťazkou a vyhrá svadobnú cestu v hodnote 3 500 eur. Dnešná časť však nebude ochudobnená ani o pikantnejšie momenty.

Čím viac sa totiž účastníčky spoznávajú, tým sú vzťahy medzi nimi uvoľnenejšie. Vidieť ste to mohli už v predchádzajúcich častiach. Napríklad taká Kristýna z južných Čiech sa svojim súperkám pochválila špeciálnou podprsenkou. Avšak ani Záhoráčka Ľudka za ňou nezaostávala!

Tmavovláska si totiž na Kristýninu hostinu obliekla odvážne minišaty s hlbokým výstrihom. Tie ju zradili počas tzv. únosu nevesty, keď sa obe dámy objímali. Ľudke sa sukňa vyhrnula tak vysoko, až jej odkryla zadoček. Zvyšné dve nevesty – Anička a Paula sa na bujarú zábavu svojich rivaliek len nechápavo prizerali. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu