Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nevesta zo 4 svadieb bez hanby: Ukázala vypchávku, dvíhala sukňu!

Kristýna si najskôr užila parket, neskôr svojím súperkám ukázala vypchávky. Zobraziť galériu (5)
Kristýna si najskôr užila parket, neskôr svojím súperkám ukázala vypchávky.

BRATISLAVA – Rozohnila sa! V markizáckej šou 4 svadby sa očividne stretli poriadne temperamentné dámy. Všetky štyri súťažiace si totiž svadobné hostiny svojich rivaliek užívajú naplno. Kristýna z južných Čiech na jednej z osláv zahodila ostych a na tanečnom parkete to poriadne rozbalila. Svojím novým kamarátkam dokonca odhalila tajomstvo, ako si vylepšuje výstrih!

Televízia Markíza v týchto dňoch vysiela v poradí tretiu sériu netradičnej šou 4 svadby. V nej budúce nevesty súťažia o romantickú svadobnú cestu. Kým jedna zo žien prežíva svoj veľký deň, jej súperky spoločne so štábom sú mladuche neustále v pätách. Popri tom komentujú a hodnotia celkovú úroveň svadby.

Na hostinách takmer nikdy nie je núdza o skvelú zábavu. Svoje o tom vedia aj súťažiace, ktoré sa na jeden večer stávajú ako keby členmi rodín mladomanželov. Takéto oslavy však so sebou občas prinášajú aj nechcené trapasy. 

V dnešnej časti svadobnej show sa o úsmevnú situáciu postará Kristýna z južných Čiech, ktorá si chvíle strávene na tanečnom parkete užila. Svoju výbornú náladu potvrdila aj v momente, keď ostatným nevestám ukázala, čo malo zostať skryté.

Blondínka v ten večer totiž stavila na šaty bez ramienok. Keďže nechcela, aby jej vykúkala bielizeň, siahla po silikónovej samolepiacej podprsenke. Netradičným "vylepšovákom" sa Kristýna pochválila aj súperkám. Z priehľadnej bielizne bola dokonca taká nadšená, že ju od odhaľovania neodradila ani prítomnosť zvedavého fotografa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu