Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vychrtlina Heringhová: Je z nej kosť a koža!

Andrea Heringhová oproti minulosti značne schudla. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová oproti minulosti značne schudla.

BRATISLAVA – Zničená! Napriek tomu, že bývalá playmate Andrea Heringhová (30) na verejnosť príliš nechodí kvôli sklamaniu zo stroskotaného vzťahu s Borisom Kollárom (45), v stredu urobila výnimku. Spolu s ďalšími známymi osobnosťami sa zúčastnila charitatívnej akcie v klinike krásy. Tá bola určená na pomoc chorému Paťkovi Bielikovi (2), ktorého rodičia potrebovali vyzbierať financie na zaplatenie náročnej operácie.

Bývalá playmate Andrea Heringhová je vychudnutá na kosť. Hoci sú tomu už viac ako 4 mesiace, čo sa rozišla s najznámejším slovenským otcom Borisom Kollárom, evidentne sa stále trápi. Dôkazom môže byť aj štýl príchodu, aký zvolila na spomínanú stredajšiu akciu do kliniky krásy. Úmyselne dorazila skôr, než bol plánovaný začiatok - aby sa vyhla pozvaným novinárom.

Ihneď sa zavrela do jednej z miestností, kde sa nechala upraviť. „Andrea nepodstúpila žiadny zákrok, nechala si urobiť denný make-up, účes a nechty,“ prezradila nám riaditeľka kliniky, ktorá charitatívne podujatie zorganizovala. Po „vylepšení“ sa brunetka takmer ihneď vyparila  z kliniky. Všemožne sa vyhýbala novinárom a s nikým nechcela komunikovať. Dokonca obchádzala aj objektívy fotografov. 

Dôvod je zrejme ten, že po rozchode s Borisom Kollárom stratila iskru. A hoci bola v stredu nahodená do sexi obtiahnutých minišiat bielej farby, po jej správne zaoblených krivkách už neostalo ani stopy. Viditeľne schudla niekoľko kíl, čo spôsobilo, že z jej štíhleho tela vytŕčali už len silikóny. Prepadnutú tvár nezachránil od mdlého a strhaného dojmu ani dokonalý mejkap.

Treba tiež podotknúť, že Andrea pôsobila v stredu veľmi nervózne. Jedným z dôvodov, prečo nebola vo svojej koži, mohla byť aj prítomnosť bývalej playmate Evy Cifrovej na charitatívnom podujatí. Práve táto plavovláska si totiž v minulosti začala s jej manželom Gabrielom Heringhom. Paradoxom je, že na kliniku mala prísť aj ďalšia milenka tohto muža - playmate Stanislava Gálová. Tá s ním má syna Marca. Tmavovláska sa však nakoniec v Pezinku neobjavila. 

Galéria: Charitatívna akcia IEM-pomoc peťkovi.

Okrem Andrei Heringhovej a Evy Cifrovej prišli dobrú vec podporiť aj ďalšie známe osobnosti. Nechýbali napríklad herci Peter Batthyány, Filip Tůma, Štefan Skrúcaný, Michaela Čobejová, modelka Denisa Mendrejová, moderátorky Lenka Čviriková-Hriadelová, Erika Barkolová a mnoho ďalších.  

Sledujte TOPKY TV: Vychudnutá Andrea Heringhová na klinike!

Heringhova_oprava

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu