Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tůma po tajnej dovolenke s exmilenkou: Priznal vzťah!

Tůma je opäť zadaný. Pár tvorí s Adrianou Kučerovou. Zobraziť galériu (5)
Tůma je opäť zadaný. Pár tvorí s Adrianou Kučerovou.

BRATISLAVA – Stará láska naozaj nehrdzavie! Filip Tůma (33) opäť randí s opernou speváčkou Adrianou Kučerovou (33). Po tajnej dovolenke na Ibize a po mesiacoch zatĺkania herec priznal, že sa s exmilenkou opäť stretávajú.

Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš! Tak tento výrok určite neplatí o hercovi Filipovi Tůmovi a jeho staronovej partnerke, speváčke Adriane Kučerovej. Táto dvojica totiž už šťastie v láske skúša po tretíkrát. Dôkazom môže byť nedávna dovolenka na Ibize, ktorú strávili spoločne. To, že znovu tvoria pár, však doposiaľ ani jeden z nich nepotvrdil.

Keď sme sa na vzťah spýtali Filipa, z odpovede sa vykrúcal. Nič nechcel konkretizovať: „Pošuškáva sa všeličo, to sa už dávno hovorí. My sme s Adrianou v kontakte. Nebudem zatajovať, že sa stretávame. A ako to dopadne, tak to uvidíme.“

V súvislosti s týmto párikom sa v minulosti dokonca skloňovalo slovo svadba. Nakoniec z toho ale vzišlo. Adriana Kučerová sa však netají tým, že má pre svojho expartnera aj napriek všetkému slabosť. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa dvojica rozhodne vzájomný vzťah zoficiálniť a či sa nakoniec nepostaví predsa len pred oltár. 

Sledujte TOPKY TV: Herec prezradil, že sa opäť stretáva s exmilenkou!

Tuma_vztah

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu