Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tůmova ex Kučerová už porodila: Dieťa ako darček k narodeninám!

Adriana Kučerová a Matej Drlička sa stali rodičmi. Zobraziť galériu (4)
Adriana Kučerová a Matej Drlička sa stali rodičmi.

BRATISLAVA - Už je matkou! Adriana Kučerová (38) bola dlho vnímaná ako osudová žena herca Filipa Tůmu (36). Hoci to však umelci so svojím vzťahom skúšali viackrát, nevyšlo im to. Operná speváčka sa nakoniec v polovici roku 2012 dala dokopy s hudobným manažérom a producentom Matejom Drličkom (38). S tým si už založila aj rodinu. Včera sa im totiž narodil syn Jonáš.

Zdá sa, že Adriana Kučerová po viacerých neúspešných pokusoch na Filipa Tůmu už definitívne zabudla. Už približne dva roky totiž tvorí pár s hudobníkom a manažérom Matejom Drličkom. Svoj vzťah už stihli spečatiť aj dieťaťom. 

Bábätko sa podľa dostupných informácií malo narodiť približne v polovici mája. Na svet sa však vypýtalo až tento štvrtok. Operná speváčka podľa našich informácií porodila syna. Zaujímavé je, že sa tak stalo deň pred narodením jej partnera. Matej tak trochu predčasne dostal ten najkrajší darček. „Malý Jonáš mohol počkať ešte deň, slávili by ste spolu,” napísala Drličkovi k narodeninám jedna z jeho známych. 

Novinku nám potvrdila aj samotná umelkyňa. „Áno, náš Jonáš sa narodil včera ráno. Všetko je v poriadku a tešíme sa,” povedala nám. Šťastným rodičom blahoželáme. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu