Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tůma šokuje: Tajný návrat k exmilenke!

Adriana a Filip si užívajú na Ibize. Zobraziť galériu (4)
Adriana a Filip si užívajú na Ibize.

BRATISLAVA - Stará láska nehrdzavie! Filip Tůma (33) si už tretí raz začal s opernou speváčkou Adrianou Kučerovou (33). Podľa našich informácií párik spolu nedávno dovolenkoval na Ibize, kde zdieľal spoločnú izbu.

Neustále sa k sebe vracajú! Pred tanečnicou Ivanou Surovcovou chodil Filip Tůma  s Adrianou Kučerovou. Operná speváčka dokonca v roku 2009 hovorila aj o svadbe. To však už bol ich druhý pokus o vzťah. Koncom minulého roka sa však brunetka prezradila v Adela Show, že na bývalého nevie zabudnúť. A teraz sa pustili do tretieho experimentu!

Podľa našich informácií totiž spolu strávili nedávnu dovolenku. „Minulý či predminulý týždeň boli spolu na Ibize. Mali prenajatý domček od Slovákov a bývali v spoločnej izbe,” povedal nám dobre informovaný zdroj, podľa ktorého Filip a Adriana zaručene opäť tvoria pár.

Informáciu sme si chceli overiť aj u samotného Tůmu. Ten si však po našom druhom pokuse o telefonát vypol svoj mobil. Dovolali sme sa však Kučerovej, ktorá sa po našej otázke o dovolenke a staronovom vťahu na nejakú dobu odmlčala. „Minulý týždeň som tam určite nebola. A ten zvyšok sú informácie, ktoré vám ja nebudem poskytovať,” povedala nám operná diva.

Obnovenie partnerstva s Filipom Tůmom teda nepoprela. Zdá sa, že v tomto prípade ide asi naozaj o osudovú lásku. A keď vyťažení umelci dokážu skoordinovať svoj nabitý program, možno bude aj tá svadba, o ktorej kedysi snívali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu