Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozchodová pretvárka Tůmu a Surovcovej: Takéto hrali divadielko!

Filip a Ivana: v piatok spoločná zábava, v sobotu rozchod. Zobraziť galériu (6)
Filip a Ivana: v piatok spoločná zábava, v sobotu rozchod.

BRATISLAVA - Hrali to?! Ivana Surovcová (23) a Filip Tůma (32) spolupracovali tento rok s výrobcom istého alkoholického nápoja a zúčastňovali sa na jeho akciách. Po jednej takejto párty však náhle na druhý deň oznámili rozchod. Pritom na večierku spevák tituloval blondínkinu mamu ako nádejnú svokru!

Tajili rozchod! Aspoň tak to vyzerá vo svetle nových skutočností. Koniec vzťahu Filipa Tůmu a Ivany Surovcovej sa prevalil v sobotu 6. novembra. Pritom deň predtým sa dvojica ešte zabávala na párty.

Tam Filip a Ivana neunikli pozornosti markizáckej Smotánky. Kamera zachytila aj to, ako sa fotografovali s blondínkinými rodičmi. Dokonca, pri rozhovore s Erikou Judínyovou Tůma označil Surovcovej mamu ako nádejnú svokru. Všetci sa dobre bavili, tanečnica a spevák rozdávali úsmevy na všetky strany. Zdá sa však, že to bolo len dobre nacvičené divadielko.

Ako sme totiž zistili, Ivana a Filip sa už predtým zúčastnili na akcii rovnakého usporiadateľa. Na súťaži someliérov vystupovali ako párik, ktorý mali finalisti obsluhovať. Je teda pravdepodobné, že v rámci spolupráce s touto firmou boli viazaní aj k účasti na narodeninovej párty známeho šampanského. A zúčastnili sa jej teda aj napriek tomu, že už vedeli o konci svojho vzťahu. Inak sa totiž úsmevy a fotenie s "nádejnými svokrovcami" pár hodín pred rozchodom asi vysvetliť nedá.

Ako to celé začalo:

Medzi Filipom Tůmom a Ivanou Surovcovou preskočila iskra počas Let’s Dance 3. O ich vzájomných sympatiách sa špekulovalo počas celej súťaže. Neskôr dokonca svedkovia tvrdili, že párik videli bozkávať sa na bratislavskej hrádzi. Obaja to však popierali. Svoj vzťah potvrdili až v septembri 2009. Oficiálne teda vydržal len niečo vyše roka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu