Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Müllerová len v spodnej bielizni: Je z nej sexi lolitka!

Ema Müllerová v odvážnom modeli (vľavo). Na prehliadke ju podporil aj otec Richard (vpravo). Zobraziť galériu (12)
Ema Müllerová v odvážnom modeli (vľavo). Na prehliadke ju podporil aj otec Richard (vpravo).

BRNO – Provokovala! Nie je žiadnym tajomstvom, že dcéra speváka Richarda Müllera (49) – Ema (17) sa živí modelingom. Ako vidno na záberoch, mladá kráska sa môže okrem sexi kriviek pochváliť aj veľkou dávkou odvahy. Potvrdila to počas uplynulého víkendu, keď sa sporo odetá objavila na prehliadkovom móle!

Ukázala všetky svoje pôvaby! Modelka Ema Müllerová  rozhodne má čím zaujať. Je si toho vedomý aj módny návrhár Marcel Holubec, ktorý nedávno dokončil novú kolekciu. Otvorene priznáva, že práve dcéra známeho speváka bola pre neho veľkou inšpiráciou. A preto pochopiteľne nemohla chýbať na víkendovom veľtrhu módy, ktorý sa konal na brnianskom výstavisku.

Ako nám Holubec prezradil, s výsledkom akcie bol spokojný. „S veľkým stresom a veľkou námahou to dopadlo veľmi dobre,“ poznamenal návrhár, ktorý na veľtrhu uviedol kolekciu s názvom Lolitas. Ema sa v rámci nej predviedla v odvážnom modeli, spod ktorého jej vytŕčala spodná bielizeň.

Prítomní diváci si však Müllerovú mohli vychutnať aj v inej šteklivej póze. Na projekčnom plátne sa totiž premietal videoklip, v ktorom Ema predstavuje lolitku s lízankou a rozmazaným rúžom. Oblečená je pritom len v bielej košeli.

Zaujímalo nás, kde Holubec k takémuto zobrazeniu čerpal inšpiráciu. „Vychádzal som z nášho vzťahu. Rok a pol sme s Emou tvorili pár. Podnety mi dalo aj dielo Lolita od Vladimíra Nabokova. Nejedná sa len o sterilné využitie inšpiračného zdroja, ale o stotožnenie sa s hlavnými postavami a skutočným príbehom lásky k Lolite,“ vysvetlil nám.  Dej literárneho diela opisuje príbeh dievčaťa, ktoré je vykreslené ako predčasne dospelé dieťa. Zrejme takto podobne vnímal Holubec svoju bývalú partnerku, keďže medzi nimi bol vekový rozdiel trinásť rokov.

FOTO: Ema Müllerová sa na prehliadke ukázala v odvážnom modeli, pod ktorým jej bolo vidno spodnú bielizeň.

Ema Müllerová ako lolitka
Zobraziť galériu (12)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu