Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Müllerová (51) šokuje vzhľadom: Soňa, preboha, čo to robíš?!

Soňa Müllerová vyzerá vo svojich 51 rokoch ako také dievčatko. Zobraziť galériu (6)
Soňa Müllerová vyzerá vo svojich 51 rokoch ako také dievčatko.

BRATISLAVA – Akoby ani nestarla! Pri pohľade na Soňu Müllerovú (51) zbledne závisťou nejedna žena. Tvár verejnoprávnej televízie totiž svojim vzhľadom pripomína skôr dievčatko než zrelú päťdesiatničku. Mladistvý imidž moderátorky umocňuje aj jej útla postava. Tú si v posledných dňoch ešte viac vylepšila. Nečudo, že keď sa pred pár dňami objavila v spoločnosti, mnohým prítomným vyrazila dych.

Čo tá žena so sebou robí?! Túto otázku si v súvislosti s moderátorkou verejnoprávnej televízie Soňou Müllerovou kladie nejedna jej rovesníčka. Hnedovláska sa totiž môže pochváliť chudučkou postavou a priam dievčenskou tváričkou. Komplimentmi a pochvalami bola bývalá manželka speváka Richarda Müllera zasypaná aj nedávno, keď si spoločne s kamarátkami vyšla na Bratislavské módne dni. 

Zaujímalo nás, aké je tajomstvo Soninho mladistvého vzhľadu. „Snažím sa chodiť von, vetrať si hlavu, veľa byť v prírode,” prezradila nám v rozhovore moderátorka. Práve pravidelný pohyb má za následok, že v poslednej dobe schudla. „Sú to iba tri kilá, ale všetci to riešia. Začala som viac športovať, robím ľahšiu turistiku. Jem normálne tak, ako som jedla, dodala Müllerová.

Tvár verejnoprávnej televízie sa tiež netajila tým, že udržať si štíhlu figúru nie je vôbec jednoduché. „Som zvedavá, do kedy mi to vydrží. Keď zistím, že som trošku pribrala, musím ubrať. Človek sa už po toľkých rokoch pozná. Keby som jedla to, čo mi chutí a chcem, tak by som vyzerala inak, uzavrela plavovláska.  

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Soňou Müllerovou.

Rozhovor so Soňou Müllerovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu