Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Barkolová odletela: Za tajným milencom aj s dcérami?!

Moderátorka Erika Barkolová na letisku s dcérami Patríciou (vľavo) a Alexandrou. Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Erika Barkolová na letisku s dcérami Patríciou (vľavo) a Alexandrou.

BRATISLAVA - Odchod za slnkom! Erika Barkolová (33) včera odletela z bratislavského letiska na dovolenku. Zaujímavé je, že jej cieľom bola opäť španielska destinácia Fuerteventura. Práve tam žije Michal Dedinský, pre ktorého má podľa našich informácií moderátorka slabosť. Tentoraz za ním vyrazila aj so svojimi dvomi dcérami.

Eriku Barkolovú sme včera pristihli na bratislavskom letisku. Spolu s dcérami si to namierila na španielsky ostrov Fuerteventura. Zaujímavé je, že do tohto letoviska sa vybrala už druhý krát v priebehu krátkeho obdobia. V spomínanej destinácii totiž dovolenkovala už v máji.

Krátko pred odletom sme moderátorky spýtali, prečo sa na spomínaný Kanársky ostrov opäť vracia. „Pretože ešte stále neviem dobre surfovať,” povedala nám s úsmevom. Vyzerá to teda tak, že čas pri mori bude opäť tráviť s Michalom Dedinským, s ktorým je už dlhšiu dobu spájaná. Práve on ju v zime učí snoubordovať a v lete surfovať. 

Podľa našich informácií moderátorke sympatický blondiak nie je ľahostajný. Tentoraz však bude jojkárka pod dohľadom svojich dvoch dcér - Paťky a Sašky. Alebo žeby išlo o prvé rodinné stretnutie, na ktorom sa má športovec zoznámiť s Erikinými ratolesťami?

Erika Barkolová naposledy chodila s Radom Baloghom. Boli spolu päť rokov, koncom minulého leta sa však definitívne rozišli. Moderátorka je oficiálne odvtedy sama.

Ako sa na leto pripravovala Erika Barkolová prezradila TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu