Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barkolovej tajomstvá: Hore bez... a s novým milencom?!

Erika Barkolová sa opaľovala hore bez. Dovolenku si vychutnala v mužskej spoločnosti. Zobraziť galériu (9)
Erika Barkolová sa opaľovala hore bez. Dovolenku si vychutnala v mužskej spoločnosti.

KANÁRSKE OSTROVY - Oddychovala v náručí muža! Erika Barkolová (33) sa koncom prvého májového týždňa vybrala na dovolenku. Pobyt na slnkom zaliatych ostrovoch si poriadne vychutnávala, mohla sa totiž venovať surfovaniu, po ktorom už dávno túžila. Navyše to vyzerá tak, že si užívala v spoločnosti nového milenca.

Odviazala sa! Erika Barkolová sa v nedeľu  vrátila z dovolenky na Kanárskych ostrovoch. Ako nám prezradila, tento pobyt si poriadne vychutnávala. A svedčia o tom aj fotografie z pláže.

Na jednom zábere moderátorka popíja alkohol priamo z fľaše, na druhom je dokonca hore bez. „Po strašne dlhej dobe bolo toto prvé miesto, kde som sa takto opaľovala. Nikto ma tam nepoznal, tak som si to mohla užiť,” povedala nám Erika.

Zaujímavá je však aj snímka, kde je Barkolová v objatí s mužom. A práve túto si dokonca zvolila ako profilovú fotku na sociálnej sieti. Podľa našich zistení ide o Michala, ktorý ju v zime učil snoubordovať. Znamená to, že "letnú" dovolenku trávili už ako zamilovaná dvojica? „Frajera nemám. Foto v objatí nič neznamená, iba toľko, že mi bolo strašne fajn,” povedala blondínka.

Erika Barkolová naposledy chodila s Radom Baloghom. Boli spolu päť rokov, koncom minulého leta sa však definitívne rozišli. Moderátorka je vraj odvtedy sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu