Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárka Barkolová: Provokovala na Let´s Dance!

Erika Barkolová (vpravo) na Let´s Dance s Jurajom Lelkesom a Sisou Lelkes-Sklovskou. Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová (vpravo) na Let´s Dance s Jurajom Lelkesom a Sisou Lelkes-Sklovskou.

BRATISLAVA - Nezvyčajné! Na markizáckej šou Let´s Dance sa v piatok nečakane ukázala Erika Barkolová (34). Tvár konkurenčnej televízie zaregistroval snáď každý. A to nielen kvôli tomu, že jej prítomnosť bola riadne prekvapujúca. Moderátorka si navyše obliekla outfit s provokatívnym výstrihom!

Toto sa tak často nevidí! Erika Barkolová v piatok poctila svojou prítomnosťou tanečnú súťaž Let´s Dance. V Markíze pritom nepracuje už štyri a pol roka. Presne tak dlho totiž zarezáva v televízii Joj. A naozaj nie je zvykom, aby sa moderátorské tváre len tak objavovali u konkurencie.

Galéria: Fotoreportáž z 10. kola Let´s Dance

Topky.sk zisťovali, čo ju do bratislavskej Incheby vlastne priviedlo. „Mám veľmi rada živé prenosy, zákulisie, prácu mojich kolegov moderátorov. Chodím aj na Česko Slovensko má talent a iné jokárske projekty a nenechala som si ujsť ani Let´s Dance,” povedala nám Erika.

Jej podpora ťažiskového projektu inej televízie však zrejme jej zamestnávateľovi veľmi pochuti nebude. Navyše, Barkolová sa medzi divákmi markizáckej šou nestratila. O nenápadnosti nemôže byť ani reči. Blondínka totiž vytiahla pomerne ťažký kaliber a svoje vnady natrepala do netradičného výstrihu, ktorý pútal riadnu pozornosť. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu