Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

50 polonahých zadkov: Opatovského nový klip!

Opatovský nakrúcal klip, v ktorom vystupovalo približne päťdesiat dievčat. Všetky mali na nohavičkách názov singlu - Piatok. Zobraziť galériu (7)
Opatovský nakrúcal klip, v ktorom vystupovalo približne päťdesiat dievčat. Všetky mali na nohavičkách názov singlu - Piatok.

BRATISLAVA - Ten sa ale nezdá! Spevák Robo Opatovský (39) nedávno dokončil klip k novému singlu Piatok. Vo videu vsadil interpret nielen na svoj spev, ale aj na ženské zbrane. Známy hudobník sa totiž obkolesil sexi slečnami!

Robovi Opatovskému sa v novom klipe producírujú samé sexi dievčatá. Všetky vrtia zadkami vo videu vytvorenom pre singel Piatok. Keďže je muzikant dva roky ženatý, chceli sme vedieť, či jeho polovičke neprekážalo také množstvo slečien na nakrúcaní.

„Moja manželka je veľmi tolerantná a láskavá. Verí mi. A toto je iba práca. Nič viac,“ tvrdil nám Opatovský. Ako sme sa od neho tiež dozvedeli, klip sa mu podarilo nakrútiť za jeden deň. „Bolo to síce náročné, ale všetci nám vyšli v ústrety. Na pľaci sme boli do polnoci. Dievčatá, ktorých bolo 50, boli naozaj skvelé a trpezlivé. Spolupracovalo sa s nimi úžasne,“ nešetril chválou Robo.

Spevák do svojho klipu zaangažoval aj kamaráta - známeho herca Petra Batthyányho. Ten si v ňom zahral mafiána. Túto rolu vraj nebral ako kšeft, ale ako priateľskú výpomoc. „S Petrom sa poznám viac ako 15 rokov. Keď som ho oslovil, neváhal a ponuku prijal,“ povedal nám spevák. Robo nemal problém nahovoriť na účinkovanie v klipe ani českého rapera El Nina. Ten stvárnil sám seba.

VIDEO: Nový klip Roba Opatovského ku skladbe Piatok.

Opatovsky_oprava

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu