Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ženatý Opatovský bez zábran: Flirtoval so sexi brunetkou!

Opatovský takto flirtuje s brunetkou. Zobraziť galériu (8)
Opatovský takto flirtuje s brunetkou.

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Robo Opatovský (39) je už dva roky ženatý, no napriek tomu si neodpustí flirtovanie s mladými a sexi ženami. Najnovšie si zalaškoval s tmavovlasou tanečnicou Rebeccou (19), ktorá mu dokonca ukázala svoju spodnú bielizeň. Čo na spevákove správanie hovorí manželka Katka?

Známy muzikant Robo Opatovský pred pár dňami uviedol na svet svoj nový album. A spolu s ním aj nový klip k singlu S tebou. Na videu je zaujímavé, že v ňom ženatý hudobník flirtuje so sexi tanečnicou, pričom nechýbajú ani dráždivé dotyky.

„Manželka vie, že toto je moja práca, a tak to aj berie. Nie je za tým nič viac. Nežiarli, pretože vedela, koho si berie. Čo by ale u nej zrejme neprešlo, sú bozky. To by ju iritovalo. Je to veľmi intímne,“ tvrdil nám Opatovský.

Ako sme sa od speváka v súvislosti s novým klipom dozvedeli, prvú oslovil s ponukou na nakrúcanie práve svoju polovičku. No keďže odmietla, priestor dostala mladá tanečnica Rebecca. „Má 19 rokov a zdala sa mi vhodná na účinkovanie v mojom klipe. Pôsobila na mňa tak nevinne žensky. Je krásna a prirodzená. Dokonca jej neprekážalo, že jej budem vyznávať lásku, hladkať ju a zvádzať. Úlohy sa zhostila veľmi dobre,“ uzavrel Opatovský. 

Videoklip Roba Opatovského k singlu S tebou!

Robo Opatovský

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu