Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Robo Opatovský predstavuje dva nové tanečné single

Robo Opatovský Zobraziť galériu (6)
Robo Opatovský

BRATISLAVA - Speváka Roba Opatovského vníma väčšina fanúšikov hudby ako gentlemana s vkusom - a to platí o obliekaní aj o hudbe.

V poslednom čase sa však Robov vkus trochu mení, z oblekov sa prezliekol do jeansov a tenisiek, swing a bossa-novu vystriedal tanečný štýl.  Dokonalou klubovou skladbou je aj jeho čerstvá novinka Piatok.

„Čím som starší, tým robím trendovejšiu hudbu,“ smeje sa Robo. „Nie je to náhoda. Naozaj chcem aby môj najnovší album znel tanečne, moderne, aby sa pri jeho počúvaní ľudia bavili. Konečne mám okolo seba producentov, ktorí robia kvalitnú, súčasne znejúcu hudbu konkurencieschopnú so zahraničnými produkciami.“

Pesnička Piatok v produkcii Tomáša Gajlíka a Igora Kmeťa jr. dokonale spĺňa tieto kritériá – tanečná, bez komplexov, s chytľavým a ľahko zapamätateľným refrénom. „Chcem sa posúvať ďalej, aby moja nová produkcia neznela staromódne. Páči sa mi ako dnes robia hudbu Usher alebo Ne-Yo. Aj text hovorí o tom, že nechcem nič viac len vypnúť hlavu,  vypadnúť do klubu a tam sa baviť,“ dodáva Opatovský.

Okrem skladby Piatok má už Robo hotovú aj ďalšiu výsostne tanečnú novinku. Do originálneho tanečného soundu upravil klasickú, chronicky známu baladu Nothing‘s Gonna Change My Love For You. Obe pesničky sa objavia na novom albume Roba Opatovského, ktorého vydanie plánuje na október tohto roku.

Vy si ich už dnes môžete exkluzívne zadarmo stiahnuť na Hudba.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu